GLASSMASKIN 5KSMICM
kr 2.040,00
Inklusive moms
5KSMICM - 859711636010

Det här tillbehöret förvandlar köksmaskin till en glassmaskin för krämig glass. Skapa slushies, sorbets och mycket mer från grunden.

kr 2.040,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Allt du behöver för att utforska oändliga isiga skapelser. Frysskålen och de särskilda blandredskapen drivs av köksmaskinen.

1,9 l glasskål

Skål för att skapa en tjock och krämig glass. Den ursprungliga volymen får inte överstiga 1,4 l för att få 1,9 l glass. Går inte att diska i maskin, endast handdisk. Obs! kan bara rengöras när den är rumstempererad.

Blandredskap

Blandredskapet ska kopplas in med köksmaskinens drivenhet. Om blandredskapet börjar slira och avger klickande ljud innebär det att glassen är klar. Kan diskas i diskmaskin (endast i det övre stället).

Drivenhet

Ansluts enkelt till köksmaskinen för att snabbt börja kärna dina favoritrecept. Den ska fästas med blandredskapet. Kan diskas i diskmaskin (endast i det övre stället)

Föregående
Nästa

Sugen på tjock, krämig glass hemma?

  • Njut av tjock och krämig hemlagad glass med jämn konsistens
  • Skålen håller sig kall, längre (2)
  • Drivs av din KitchenAids köksmaskin (1)
  • Frysta godsaker på mindre än 30 minuter (exklusive förfrysning)
  • Ansluts enkelt till din köksmaskin
  • Rengörs snabbt med diskmedel

Drivs av din KitchenAid-köksmaskin(1)

Undrar du hur du gör glass hemma med en skål till glasstillverkning? Du blir snabbt expert med den här skålen till glasstillverkning. Den passar de flesta köksmaskiner med fällbart drivhuvud och lyftarm (1) och ersätter den vanliga skålen och vispen. Du kommer att upptäcka att ny montering gör att skålen enkelt går att ansluta till köksmaskinen så att du kan börja kärna dina favoritrecept direkt.

Frysta godsaker på mindre än 30 minuter (exklusive förberedelsetid)

Ja, det går verkligen så snabbt! Tänk bara på att ställa skålen till glasstillverkning i frysen i god om tid (minst 16 timmar eller över natten), så kan du göra din favoritglass på mindre än en halvtimme (3).

Vi har också förbättrat konstruktionen så att skålen håller sig kall, längre(2) så att du har mer tid på dig att skapa den tjocka och krämiga konsistens du är ute efter. Den generösa skålen på 1,9 l gör att du kan dela med dig av den där läckerheten.

Mums! Dags för glass

Du är bara 30 minuter* bort från himmelska frysta godsaker med vår nya och förbättrade glassmaskin. *Exklusive förberedelsetid

Blandredskap för snabb, grundlig blandning och krämigare resultat

Slipp kornig och grynig glass med den här smarta skålen till glasstillverkning. Ju snabbare blandningen fryser när du gör glass och ju mindre iskristaller, desto jämnare och krämigare blir resultatet. Vid kärning roterar i skålen till glasstillverkning för att snabbt och grundligt blanda för snabblandredskapet och jämn frysning. Den sprider ut och skrapar de små iskristallerna från väggarna i den frysta skålen, och blandar i luft, för att skapa en tjock och drömlik slät konsistens.

Lätt att rengöra efter det roliga

Låt oss vara ärliga; att städa upp är ingen favoritsyssla. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt. Blandredskapen och drivenheten kan ställas i diskmaskinens övre ställ, och när frysskålen har nått rumstemperatur kan den rengöras i diskmedel. Då är du redo för nästa gång.

Hur du gör glass med en skål till glasstillverkning

Steg 1: Förvara skålen i frysen i minst 16 timmar (helt fryst)
Steg 2: Förbered glassmeten i förväg (upp till 1,4 liter)
Steg 3: Ställ frysskålen på köksmaskinen (säljs separat)
Steg 4: Sätt fast drivenheten och blandredskapet
Steg 5: Tillsätt glassmeten i skålen
Steg 6: Blanda i 20 till 30 minuter på hastighet 1
Steg 7: Servera i dessertskålar eller frys i en lufttät behållare till senare

Experimentera med enkla och underbara recept

Glass är inte bara för barn. Det kan vara så coolt och sofistikerat eller så djärvt och experimentellt som du vill. Här är bara några tips för att få dina smaklökar att dansa.

Den ultimata vaniljglassen

En riktig klassiker. Lyxig på egen hand, men går också att kombinera med nästan vilken topping eller smakkombination som helst.
SÅ HÄR GÖR DU

Björnbärs- och hibiskussorbet

Den här uppfriskande desserten med frukt och blommor är väldigt god och dessutom sprudlande med färg.
SÅ HÄR GÖR DU

Mangomochi

Mochi med en tropisk knorr. Aptitretande krämiga, klibbiga godsaker som smälter i munnen.
SÅ HÄR GÖR DU

GLASSMASKIN 5KSMICM

Det här tillbehöret till din KitchenAid köksmaskin (1) är till för att göra tjock och krämig glass hemma. Experimentera med att göra alla sorters härliga och roliga frysta desserter. Gör glass, gelato, sorbet och frusen yoghurt i små mängder i dina egna smaker och konsistenser. Den är inte bara rolig för barn, utan även ett utmärkt redskap för middagsbjudningar och helggodis med kapacitet att göra upp till 1,9 liter. Hur fungerar den? Frys bara skålen i frysen (helst över natten i minst 16 timmar) och mixa sedan efterrätten med den medföljande sprutan på drivanordningen. Innan du behandlar innan du köper denna valfria mixertillsats, kontrollera att du kan få plats med frysskålen 17,8 cm H x 27,9 cm B x 21,6 cm D i din frys. Genom att ha den i frysen hela tiden kan du vara spontan och snabbt göra frysta desserter på ett infall. Kan inte diskas i diskmaskin; rengör för hand med varmt tvålvatten. (1) Isskålen är kompatibel med alla KitchenAid köksmaskin med lutande huvud utom modellerna 5KSM3311X. Kompatibel även med alla köksmaskin utom modellerna 5KPM5, 5KPM50 och 5K5. (2) Jämfört med den tidigare modellen 5KICAOWH. (3) Exklusive förberedelsetid.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Sa någon granité?

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.