Skip the navigation
Hem>Tillbehör till brödrostar>SMÖRGÅSHÅLLARE FÖR BRÖDROST

SMÖRGÅSHÅLLARE FÖR BRÖDROST

5KTSR1

2 års garanti

Tillaga gudomligt rostade smörgåsar med denna smörgåshållare för din brödrost.

kr 399,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Perfekta grillade mackor varje gång

Ta mellanmålet eller brunchen till nästa nivå med den här geniala smörgåshållaren till våra brödrostar. Gör enkelt grillade mackor av kafékvalitet när suget sätter in. Hållaren är enkel att använda och hålla ren.

Kompatibel med alla brödrostar

Tillverkad i rostfritt stål

Säker låsklämma

Greppvänligt handtag

Tål maskindisk

Tillfredsställ suget efter grillade mackor

Den smarta smörgåshållaren 5KTSR1 omvandlar KitchenAid-brödrosten till en grill för aptitretande grillade mackor. Lägg i tunna skivor av dina favoritcharkuterier, -ostar och -pålägg och håll ihop allting utan spill. Se sedan på när mackan grillas till perfektion.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

Gör läckra grillade mackor utan kladd

Inte ens de mest viljestarka kan motstå en ljuvlig grillad macka när begäret sätter in. Med den smarta smörgåshållaren gör du enkelt härliga grillade mackor med minimalt kladd och spill. Lägg i en macka med tunt skivat pålägg och avnjut sedan det gyllenbruna, spröda resultatet.


Tips: Lägg inte i för mycket fyllning! 

sandwich-rack-with-slice-of-bread

Ditt nya favoritsätt att tillaga grillade mackor på

När du har använt denna geniala smörgåshållare vill du aldrig mer tillaga grillade mackor på något annat sätt. Det behöver du lyckligtvis inte heller eftersom hållaren är av hållbart rostfritt stål som tål att användas så ofta du vill.


Den är robust och motståndskraftig mot alla typer av fläckar, stötar och repor, och det praktiska isolerade handtaget gör det enkelt att ta ut den grillade mackan när den är klar.

Accessories-sandwich-rack-and-sandwich

Enkel rengöring

Vad kan vara bättre än ett mellanmål som dämpar suget kombinerat med möjligheten att hålla röran till ett absolut minimum? Med smörgåshållaren hålls smörgåsen ihop så hårt att spill undviks. Om hållaren behöver diskas är det bara att stoppa den i diskmaskinen, men bara på den övre hyllan. Det rostfria stålet gör hållaren motståndskraftig mot smuts och lukt.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?