Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>DEGBLANDARE FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

DEGBLANDARE FÖR MELLANSTORA KÖKSMASKINER MED FÄLLBART DRIVHUVUD - ROSTFRITT STÅL

5KSMPB5SS

2 års garanti

Degblandare i rostfritt stål för lätta bakverk i mellanstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud.

kr 999,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    100% säker betalning

  • Checked

    14 dagars gratis retur

Skapa bakverk med självförtroende

Det viktiga när man skapar bakverk är att lyckas skära ner smöret i blandningen på rätt sätt och med rätt temperatur, men det är inte helt enkelt. KitchenAid-degblandaren (5KSMPB5SS) underlättar skapandet och får alltid till lätta bakverk. Den är dessutom utmärkt för att mosa eller strimla tillagat kött, mjuka grönsaker och frukter.

Hållbart rostfritt stål

Framtagen för medelstora köksmaskiner med fällbart drivhuvud

Horisontella blad skär smöret

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

Det geniala KitchenAid degblandartillbehöret 5KSMPB5SS gör bakandet enkelt en gång för alla. Det är dags att försöka sig på den där pajen du har fantiserat om länge.

Bemästra konsten att skapa bakverk

Det här är verktyget du har väntat på som gör bakningen enkel och utan krångel. Den skär i kallt smör och hjälper till att hålla smöret kallt, allt för att skapa rätt konsistens och smak.

Degblandare i rostfritt stål som förenklar arbetet

Nu kan du enkelt skapa bakverk att vara stolt över. Med blandaren får du den typiska spröda konsistensen varje gång du bakar paj, kakor, piroger och mycket annat. Den kan även mosa och strimla mjuka grönsaker, tillagat kött och dessutom skapa utsökta dippsåser med bitar i.

Accessories-pastry-beater-feather-pink-mixer-with-beater-mixing-pastry

Degblandaren som du kan lita på

Den flitiga KitchenAid-degblandaren i rostfritt stål kommer inte göra dig inte besviken. Den är tillverkad av förstklassigt rostfritt stål som är mycket tåligt och levererar resultat om och om igen. Den bearbetar snabbt och effektivt kallt smör innan det hunnit smälta och kan dessutom strimla och mosa kött, grönsaker och frukt.

Accessories-pastry-beater-silver-mixer-with-beater-mixing

Framtagen för din köksmaskin med fällbart drivhuvud

Det här KitchenAid-tillbehöret för köksmaskiner är en degblandare i rostfritt stål som utformats för köksmaskiner med fällbart drivhuvud på 4,3-, 4,7- och 4,8 liter. Den kommer får dig att förvånas över hur enkelt det är att skapa bakverk i ditt eget kök istället för att köpa dem i affären. Klicka på den på din köksmaskin så är du redo att ta dig an alla typer av mat- och bakverk med självförtroende.

Accessories-pastry-beater-empire-red-mixer-with-beater-making-pie

Varför är den randig? Det är alla horisontella blad

Det är utan tvekan en konst att göra egna bakverk. Nyckeln är de små bitarna kallt smör som blandas jämnt i degen och ger dig den separeringen du behöver för att uppnå frasigheten du vill ha.

 

Du kan använda en manuell degblandare, men KitchenAid-degblandaren i rostfritt stål gör jobbet åt dig på bara några sekunder. De utmärkande horisontella bladen skär kallt smör utan att värma det eller övermixa degen, så att du enkelt kan skapa hemgjorda bakverk.

Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-with-beater-shreding-meat

Den kan mosa och strimla också

KitchenAid-degblandaren i rostfritt stål kan hjälpa dig på många sätt. Inte nog med att den hjälper dig att skapa hemgjorda bakverk, den gör det dessutom busenkelt att mosa och strimla olika ingredienser. Saftigt, mört, strimlat kött smakar underbart i många recept, från klassiska kycklingsmörgåsar till burritos med pulled pork. Du kan mosa mer än bara kokt potatis – prova sötpotatismos eller att moss kokta eller mjuka frukter att toppa desserter med. Degblandaren klarar allt.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?