Hem>Tillbehör>Skålar> BRÖDSKÅL 5KSM2CB5BGS
BRÖDSKÅL 5KSM2CB5BGS
kr 1.899,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM2CB5BGS - 859711634170

Brödskålen som ger ditt bröd hantverkskvalitet hemma. Skålen erbjuder dig allt i ett - både bunke, jäskorg och ugnsform.

kr 1.899,00
Inklusive moms
Leverans senast torsdag 17 november 2022

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Brödskål: vad finns i förpackningen?

Mixerskålen för deg med lock hjälper dig att baka limpor av bra kvalitet.

4,7L keramikskål

Titanförstärkt brödskål i keramik med 5 års kantstötsgaranti. Innehåller praktiska handtag och guide för jäsningsnivå. Diskmaskinssäker.

Keramiklock för ugnsbakning

Keramiklocket sitter säkert på brödskålen. Så att en miljö skapas som liknar en traditionell ångugn. Diskmaskinssäker.

Föregående
Nästa

Så här blir det enklare att baka med brödskålen:

  • Baka bröd av hantverkskvalitet hemma
  • Blanda, knåda, jäsa och baka enkelt
  • Rejäl keramikskål med lock som klarar höga temperaturer
  • 4,7 l kapacitet blir en lagom stor limpa
  • Tillverkad för KitchenAid-köksmaskinerna med fällbart drivhuvud (passar både köksmaskiner på 4,3 l och 4,8 l med fällbart drivhuvud).
Blanda och grädda i samma skål

Baka det perfekta brödet från grunden med vårt allt-i-ett-verktyg.
Den här mixerskålen med lock i keramik för bröd är hemligheten bakom framgångsrik brödbakning.

Blanda + knåda

Brödskålen passar din köksmaskin på 4,3 l eller 4,8 l på exakt samma sätt som någon annan mixerskål. Blanda ingredienserna och knåda dem effektivt med degkroken.

BLANDA + KNÅDA

Jäsa degen

När det är dags att låta degen jäsa, låt den bara ligga i samma skål. En guide för jäsningsnivå hjälper dig att se hur mycket brödet i skålen jäser.

JÄSA DEGEN

Grädda

Keramikskålen är mycket hållbar och är säker att ställa in i ugnen (upp till 260 grader). Locket håller kvar ångan vid gräddning för att skapa en miljö som liknar en traditionell ångugn.

GRÄDDA

Servera

Var stolt över ditt läckra hembakade bröd. Tack vare den jämna värmefördelningen innebär den här praktiska skålen att varje limpa kommer att gräddas ordentligt med en tillfredsställande, knaprig skorpa.

SERVERA

Bekväm och enkel att använda

Älskar du idén med brödbak men är rädd för att pröva? Den här mixerskålen för deg gör det enkelt att göra bröddeg med upp till 525 g mjöl (blir ca 450 – 680 g färdigt bröd).  Du kan enkelt skrapa ihop mjöl och klibbiga degsmulor från sidan av skålen.

Vacker och hållbar

Keramikskålen är inte bara snygg, den står också emot kantstötning, glasyrsprickor och har en 5-årig begränsad kantstötsgaranti.
 
Du kan tryggt ha den i frysen, mikrovågsugnen, diskmaskinen och ugnen (upp till 260 grader). Så förutom att göra bröd i den, kan du använda den för att smälta smör, choklad, härda eller kyla ingredienser i en och samma skål.

Läcker krispig skorpa

Se fram emot mjukt bröd med en underbar skorpa. Utformningen av brödskålen i keramik gör att den behåller och ger jämn värme under hela gräddningen så att brödet får en knaprig skorpa och jämn gräddning. Den underbara doften av nybakat bröd kommer snart att fylla huset. Det kommer att finnas en kö av personer som väntar på brödet ska bli klart.

Vad är en degskål?

En degskål är en träskål som traditionellt används för att baka bröd i. Ingredienserna blandades och knådades inuti skålen och den täcktes sedan så att degen kunde jäsa.
 
Den här brödmixerskålen med lock från KitchenAid är det praktiska alternativet för dig som vill baka bröd med en köksmaskin och få ett jämnt resultat. Det är ett modernt svar som tar hand om varje steg i processen, från att blanda ingredienser, till att effektivt knåda och sedan jäsa och baka med resultat av hantverkskvalitet. 

Vilken storlek på mixerskål behöver jag för bröd?

Denna innovativa brödskål har en kapacitet på 4,7 liter som är perfekt för att baka en limpa bröd hemma. Den är utformad för att passa alla köksmaskiner på 4,3 l och 4,8 l med fällbart drivhuvud som kan bearbeta upp till 525 g mjöl för att göra en limpa på cirka 450–680 g.

Förhöj måltiden med bröd

Från jästens jäsning, till degens knådning, till tid som läggs på att vänta på att degen ska jäsa, grädda och svalna ... det finns något terapeutiskt med att baka bröd.
 
Oavsett hur mycket bröd du har bakat eller recept du har utforskat, kan den blygsamma brödlimpan göra att en vardagsmåltid känns lyxig.

Söker du lite inspiration?

Kanelbullebröd

Börja baka

Rågbröd med choklad och körsbär

Börja baka

Vardagsboule

Börja baka

BRÖDSKÅL 5KSM2CB5BGS

Baka bröd av hantverkskvalitet hemma i 4 enkla steg (blanda, knåda, jäsa och baka) med KitchenAids brödkorg. Skålen passar smidigt ihop med alla Kitchenaids köksmaskiner i 4,3L eller 4,8L med fällbart drivhuvud. Locket håller kvar ångan under gräddning och skapar en miljö som liknar en traditionell ångugn. Den keramiska skålen bibehåller och levererar en jämn värme under hela bakningsprocessen, som ger ett resultat med läcker, kriskip skorpa och grundlig gräddning. Föreställ dig möjligheterna med denna brödskål - du kan göra allt ifrån traditionellt vitt bröd, rågbröd, brioche och mycket mer i ditt eget hem.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Njut av ditt vardagsbröd

Det har aldrig varit enklare att göra bakning till en del av din livsstil. Fyll ditt hem med varma och välkomnande aromer av nybakat bröd.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.