Föregående sida
Snabbt och enkelt

Zucchinilasagne

Den mest utsökta vegetariska lasagnen med zucchini, mozzarella och fetaost.

Börja laga mat

Detaljer

8

Ingredienser

11

Steg

Tid

10'

Förberedelse

20'

Tillagning

30'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 2zucchini
  • 200 gfetaost
  • 1tomat, grovt skuren
  • 100 gsoltorkade tomater
  • 1 tsksvartpeppar
  • 1 klyftavitlök
  • 200 gmozzarella
  • 5basilikablad
  • 4zucchini
  • 400 gfetaost
  • 2tomat, grovt skuren
  • 200 gsoltorkade tomater
  • 2 tsksvartpeppar
  • 2 klyftorvitlök
  • 400 gmozzarella
  • 10basilikablad
  • 6zucchini
  • 600 gfetaost
  • 3tomat, grovt skuren
  • 300 gsoltorkade tomater
  • 3 tsksvartpeppar
  • 3 klyftorvitlök
  • 600 gmozzarella
  • 15basilikablad
Gör det nu
  • Steg 1

    Fäst frukt- och grönsakshyveln på köksmaskinen. Vrid frigöringsreglaget för kniven så att zucchinin får plats.

  • Steg 2

    Skala zucchinin och skär av ändarna om det behövs så att den passar i mathållaren och på matspettet.

  • Steg 3

    Placera zucchinin på grönsakshyveln.

  • Steg 4

    Kläm fast det tjocka bladet på frukt- och grönsakshyveln.

  • Steg 5

    Vrid hastighetskontrollen till 1 och ta emot zucchiniskivorna med händerna.

  • Steg 6

    Skär zucchiniskivorna så att de passar i ugnsformen.

  • Steg 7

    Lägg fetaost, tomat, soltorkade tomater, vitlök och svartpeppar i blendern. Blanda i 2 minuter på hastighet 6 tills såsen är slät.

  • Steg 8

    Lägg ett tunt lager på botten av ugnsformen och täck med zucchiniskivor.

  • Steg 9

    Lägg till ett lager sås och några skivor mozzarella. Upprepa det här steget tills du har slut på zucchiniskivor och sås.

  • Steg 10

    Sätt in formen i ugnen som är förvärmd till 200 C och grädda i 15-20 minuter.

  • Steg 11

    Avsluta med lite färska basilikablad.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Zucchinilasagne

Steg 1

Fäst frukt- och grönsakshyveln på köksmaskinen. Vrid frigöringsreglaget för kniven så att zucchinin får plats.

Steg 2

Skala zucchinin och skär av ändarna om det behövs så att den passar i mathållaren och på matspettet.

Steg 3

Placera zucchinin på grönsakshyveln.

Steg 4

Kläm fast det tjocka bladet på frukt- och grönsakshyveln.

Steg 5

Vrid hastighetskontrollen till 1 och ta emot zucchiniskivorna med händerna.

Steg 6

Skär zucchiniskivorna så att de passar i ugnsformen.

Steg 7

Lägg fetaost, tomat, soltorkade tomater, vitlök och svartpeppar i blendern. Blanda i 2 minuter på hastighet 6 tills såsen är slät.

Steg 8

Lägg ett tunt lager på botten av ugnsformen och täck med zucchiniskivor.

Steg 9

Lägg till ett lager sås och några skivor mozzarella. Upprepa det här steget tills du har slut på zucchiniskivor och sås.

Steg 10

Sätt in formen i ugnen som är förvärmd till 200 C och grädda i 15-20 minuter.

Steg 11

Avsluta med lite färska basilikablad.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.