Föregående sida
Snabbt och enkelt

Olivtapenad

Upptäck den här släta olivtapenaden som kan tillagas på mindre än 10 minuter!.

Börja laga mat

Detaljer

13

Ingredienser

8

Steg

Ingredienser

  • 25 gfärsk persilja
  • 6 gfärsk mynta
  • 180 gurkärnade kalamataoliver
  • 120 gpimentofyllda spanska oliver
  • 9 gvitlöksklyftor, skalade
  • 9 gkapris
  • 16 mlfärsk citronsaft
  • 4 gansjovisfilé
  • ½ teskedcitronskal
  • ½ teskedkrossad rosépeppar
  • ¼ tsksalt
  • ½ teskedsvartpeppar
  • 30 mlolivolja
Gör det nu
  • Steg 1

    Montera din sladdlösa KitchenAid®-hackare genom att fästa skålen på sockeln och sätta i drivadaptern och universalkniven i skålen.

  • Steg 2

    Tillsätt alla ingredienser i skålen och sätt på locket.

  • Steg 3

    Skjut hastighetskontrollen till hastighet 1 och tryck sedan på på-knappen flera gånger för att pulsera blandningen.

  • Steg 4

    Öka hastighetskontrollen till 2 och håll sedan på-knappen intryckt kontinuerligt i 10 sekunder.

  • Steg 5

    Ta bort locket och rengör koppens sidor med en slickepott, sätt tillbaka locket och tryck på på-knappen i ytterligare 5 sekunder.

  • Steg 6

    Förvara tapenaden i kylen i en lufttät behållare.

  • TIPS 1

    Om blandningen inte rör sig fritt när du hackar kan du tillsätta 1 tsk olivolja genom påfyllnadsöppningen medan du hackar.

  • TIPS 2

    Om du vill ha en mer grovhackad tapenad kan du hacka i bara 5 sekunder när du har ökat hastigheten till 2. Ta sedan bort locket, rengör koppens sidor med en slickepott, sätt tillbaka locket och pulsera ytterligare 5–6 gånger. Ju mer du pulserar, desto mer krämig blir den slutliga strukturen.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Olivtapenad

Steg 1

Montera din sladdlösa KitchenAid®-hackare genom att fästa skålen på sockeln och sätta i drivadaptern och universalkniven i skålen.

Steg 2

Tillsätt alla ingredienser i skålen och sätt på locket.

Steg 3

Skjut hastighetskontrollen till hastighet 1 och tryck sedan på på-knappen flera gånger för att pulsera blandningen.

Steg 4

Öka hastighetskontrollen till 2 och håll sedan på-knappen intryckt kontinuerligt i 10 sekunder.

Steg 5

Ta bort locket och rengör koppens sidor med en slickepott, sätt tillbaka locket och tryck på på-knappen i ytterligare 5 sekunder.

Steg 6

Förvara tapenaden i kylen i en lufttät behållare.

TIPS 1

Om blandningen inte rör sig fritt när du hackar kan du tillsätta 1 tsk olivolja genom påfyllnadsöppningen medan du hackar.

TIPS 2

Om du vill ha en mer grovhackad tapenad kan du hacka i bara 5 sekunder när du har ökat hastigheten till 2. Ta sedan bort locket, rengör koppens sidor med en slickepott, sätt tillbaka locket och pulsera ytterligare 5–6 gånger. Ju mer du pulserar, desto mer krämig blir den slutliga strukturen.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.