Ingredienser
Steg 1
Lägg köttet i frysen i 15 minuter innan det ska malas.
Steg 2
Montera den grova malningsplattan på köttkvarnen i metall och sätt fast den på köksmaskinen.
Steg 3
Ta ut köttet ur frysen.
Steg 4
Blanda köttet, gul lök, mynta, svartpeppar, salt, harissakryddor, pinjenötter och oliver i en stor skål.
Steg 5
Ställ in köksmaskinen på hastighet 4 och mata köttet genom köttkvarnen i metall.
Steg 6
Forma det malda köttet till fyra biffar och låt hamburgarna vila i kylen i 15 minuter.
Steg 7
Tänd grillen. Lägg burgarna på grillen och grilla dem på båda sidor.
Steg 8
Grilla pitabröden.
Steg 9
Fyll pitabröden med arugula, en medelhavsburgare, tzatziki och några gurkskivor.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Lägg köttet i frysen i 15 minuter innan det ska malas.
Steg 2
Montera den grova malningsplattan på köttkvarnen i metall och sätt fast den på köksmaskinen.
Steg 3
Ta ut köttet ur frysen.
Steg 4
Blanda köttet, gul lök, mynta, svartpeppar, salt, harissakryddor, pinjenötter och oliver i en stor skål.
Steg 5
Ställ in köksmaskinen på hastighet 4 och mata köttet genom köttkvarnen i metall.
Steg 6
Forma det malda köttet till fyra biffar och låt hamburgarna vila i kylen i 15 minuter.
Steg 7
Tänd grillen. Lägg burgarna på grillen och grilla dem på båda sidor.
Steg 8
Grilla pitabröden.
Steg 9
Fyll pitabröden med arugula, en medelhavsburgare, tzatziki och några gurkskivor.