Skip the navigation

Halloncheesecake med brownies

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Raspberry brownie cheesecake

Kombinera två av de mest omtyckta efterrätterna – brownies och cheesecake.

Duration
Totalt1h
Förberedelser30min
Tillagning30min

Redskap

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Portioner

3

ägg, rumstempererade

115 g

smält smör

120 g

chokladbitar

70 g

vetemjöl

350 g

färskost

265 g

socker

125 g

hallon

Steg för steg

  1. Häll det smälta smöret och 200 g socker i en köksmaskinsskål med flatblandare.

  2. Vrid hastighetskontrollen till 4 och vispa till att smöret är vitt och luftigt.

  3. Tillsätt två ägg och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser har blandats.

  4. Smält chokladbitarna på medelstark värme i mikron. Tillsätt den smälta chokladen i köksmaskinsskålen och vrid till hastighet 2.

  5. Tillsätt mjölet och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser nätt och jämnt har blandats.

  6. Fördela smeten jämnt över en bakform med bakplåtspapper och ställ åt sidan.

  7. Tillsätt färskost, ett ägg och 65 g socker i en köksmaskinsskål och blanda med trådvisp på hastighet 4.

  8. Bred ut färskostsblandningen över chokladbrowniesmeten. Kombinera de två lagren med en gaffel med en uppåtgående sicksacksackrörelse.

  9. Toppa smeten med hallon.

  10. Grädda i 30 minuter i en förvärmd ugn på 180 grader. Låt svalna helt före servering.