Steg 1
Häll det smälta smöret och 200 g socker i en köksmaskinsskål med flatblandare.
Steg 2
Vrid hastighetskontrollen till 4 och vispa till att smöret är vitt och luftigt.
Steg 3
Tillsätt två ägg och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser har blandats.
Steg 4
Smält chokladbitarna på medelstark värme i mikron. Tillsätt den smälta chokladen i köksmaskinsskålen och vrid till hastighet 2.
Steg 5
Tillsätt mjölet och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser nätt och jämnt har blandats.
Steg 6
Fördela smeten jämnt över en bakform med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Steg 7
Tillsätt färskost, ett ägg och 65 g socker i en köksmaskinsskål och blanda med trådvisp på hastighet 4.
Steg 8
Bred ut färskostsblandningen över chokladbrowniesmeten. Kombinera de två lagren med en gaffel med en uppåtgående sicksacksackrörelse.
Steg 9
Toppa smeten med hallon.
Steg 10
Grädda i 30 minuter i en förvärmd ugn på 180 grader. Låt svalna helt före servering.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Häll det smälta smöret och 200 g socker i en köksmaskinsskål med flatblandare.
Steg 2
Vrid hastighetskontrollen till 4 och vispa till att smöret är vitt och luftigt.
Steg 3
Tillsätt två ägg och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser har blandats.
Steg 4
Smält chokladbitarna på medelstark värme i mikron. Tillsätt den smälta chokladen i köksmaskinsskålen och vrid till hastighet 2.
Steg 5
Tillsätt mjölet och blanda på hastighet 2 tills alla ingredienser nätt och jämnt har blandats.
Steg 6
Fördela smeten jämnt över en bakform med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Steg 7
Tillsätt färskost, ett ägg och 65 g socker i en köksmaskinsskål och blanda med trådvisp på hastighet 4.
Steg 8
Bred ut färskostsblandningen över chokladbrowniesmeten. Kombinera de två lagren med en gaffel med en uppåtgående sicksacksackrörelse.
Steg 9
Toppa smeten med hallon.
Steg 10
Grädda i 30 minuter i en förvärmd ugn på 180 grader. Låt svalna helt före servering.