Skip the navigation

Vegansk vispgrädde

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
veganwhippedcream_thumbnail.jpg

Det här är ett utmärkt mjölkfritt alternativ till vispgrädde. Kokosgrädden kan användas som topping på frukt, glass eller kall dryck.

Duration
Totalt24h5
Inställning24h
Tillagning5min

Redskap

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Portioner

1 burk

kokosmjölk

2 msk

florsocker

1 tsk

vaniljsocker

Steg för steg

  1. Lägg en burk kokosmjölk i kylen i 24 timmar innan du börjar. Sätt in köksmaskinens skål och visp i frysen 15 minuter innan du börjar vispa grädden.

  2. Öppna den kylda burken kokosmjölk och skeda upp den fasta grädden högst upp. Lägg den i den kalla skålen. Vispa på hastighet 8 tills det formas mjuka toppar.

  3. Tillsätt florsocker och vaniljpulver och vispa på hastighet 8 i ytterligare en minut. Servera omedelbart.