Det bästa receptet på köttmarinad med sojasås
Det enda köttmarinadreceptet du någonsin behöver.
Redskap
Ingredienser
Portioner
80 ml
olivolja
3 springformar
timjan
60 ml
worcestershiresås
120 ml
sojasås
1/2 tsk
rödvinsvinäger
30 ml
honung
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
3
salladslökar
1/4
rödlök
1
vitlöksklyfta
Steg för steg
Lägg i olivolja, Worcestershire-sås, sojasås, rödvinsvinäger, honung, salt och svartpeppar i foodprocessorn.
Ta av timjanbladen från stjälkarna innan du lägger dem bland resten av ingredienserna.
Skär salladslöken och lägg den i foodprocessorn.
Skär löken och vitlöken i stora bitar och lägg dem i foodprocessorn.
Tryck på pulsknappen och mixa tills det bara finns små bitar kvar.
Lägg en biff på en bricka. Häll marinaden över köttet, täck brickan med plastfolie och marinera i 30 minuter i kylskåpet.
Släng marinaden och torka biffen med en bit papper innan du grillar den.