Skip the navigation

Smörkräm med kaksmak

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
cookiebuttercream_thumbnail.jpg

Den här lyxiga glasyren av smörkräm med kaksmak kan avnjutas på muffins, kakor eller tårtor.

Duration
Totalt15min
Förberedelser15min

Redskap

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Portioner

300 g

rumsvarmt smör

360 g

kakkräm av spekulatiuskakor

400 g

florsocker, siktat

1/2 tsk

salt

1 msk

vaniljextrakt

Steg för steg

  1. Lägg det rumsvarma smöret i skålen till köksmaskinen med flatblandaren monterad. Tillsätt kakkrämen och börja mixa på hastighet 6 tills blandningen är slät.

  2. Tillsätt gradvis siktat florsocker och blanda noga varje gång du tillsätter mer. Fortsätt att blanda tills blandningen är jämn och fluffig.

  3. Tillsätt salt och vaniljextrakt och blanda tills allt är väl blandat.

  4. Om du vill använda smörkrämen på muffins lägger du krämen i en spritspåse och spritsar den på muffinsen. Om du vill kan du toppa dem med kaksmulor.