Skip the navigation

Rostad brioche med pistaschkräm

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Toasted Brioche with Pistachio Spread

Blås liv i briochebrödet genom att rosta det lätt. Vispa under tiden ihop en smarrig kräm på vit choklad och pistaschnötter.

Duration
Totalt15min
Förberedelser15min

Redskap

ToasterToaster

Ingredienser

Portioner

120 g

pistaschnötter

75 g

vit choklad

1/4 tsk

salt

1/4 tsk

vaniljextrakt

6

skivor briochebröd, brödet kan vara lite torrt

Steg för steg

  1. Tillsätt pistaschnötter, vit choklad, salt och vaniljextrakt till en matberedare eller blender. Mixa tills blandningen är slät och skrapa vid behov ned den från kannans sidor.

  2. Sätt briochebrödskivorna i brödrosten, välj önskad rostningsnivå och tryck på knappen för att rosta.

  3. Bred pistaschkrämen på det varma brödet. Förvara resten av krämen i en förslutningsbar burk i rumstemperatur.