Krämig blomkålssoppa med cashewnötter
Denna soppa är mättande och otroligt lugnande, utsökt och lätt. Extra plus: Den är också naturligt glutenfri och vegansk. Du kommer inte alls att sakna mjölk och grädde!
Krämig blomkålssoppa med cashewnötter
Denna soppa är mättande och otroligt lugnande, utsökt och lätt. Extra plus: Den är också naturligt glutenfri och vegansk. Du kommer inte alls att sakna mjölk och grädde!
Redskap
Ingredienser
350 g ångad blomkål
100 g blötlagda cashewnötter
250-300 ml grönsaksbuljong
att smaka av salt
Steg för steg
Häll i buljongen i blendern.
Häll i grönsaker och nötter.
Sätt på locket och ställ in blendern på sopprogrammet vilket både kommer att mixa och värma soppan.
Blanda tills maskinen stängs av.
Alternativt kan du kombinera ingredienserna i blendern enligt anvisningarna, sätta på locket och vrida ratten till hastighet 1.
Öka sakta hastigheten till hög (hastighet 9 eller 11).
Blanda tills blandningen är helt jämn och skummet börjar att synas, cirka 4-5 minuter.