Krämig blomkålssoppa med cashewnötter
KitchenAid Chef
Krämig blomkålssoppa med cashewnötter
Denna soppa är mättande och otroligt lugnande, utsökt och lätt. Extra plus: Den är också naturligt glutenfri och vegansk. Du kommer inte alls att sakna mjölk och grädde!
Totalt15min
Förberedelser15min
Redskap
Ingredienser
Portioner
350 g
ångad blomkål
100 g
blötlagda cashewnötter
250-300 ml
grönsaksbuljong
att smaka av
salt
Steg för steg
Häll i buljongen i blendern.
Häll i grönsaker och nötter.
Sätt på locket och ställ in blendern på sopprogrammet vilket både kommer att mixa och värma soppan.
Blanda tills maskinen stängs av.
Alternativt kan du kombinera ingredienserna i blendern enligt anvisningarna, sätta på locket och vrida ratten till hastighet 1.
Öka sakta hastigheten till hög (hastighet 9 eller 11).
Blanda tills blandningen är helt jämn och skummet börjar att synas, cirka 4-5 minuter.