Skip the navigation

Coulis av röda bär

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Red fruit coulis

Förhöj dina desserter med den här coulisen av röda bär: perfekt för att hälla på cheesecakes, glass och pannkakor. Fäst reselocket på burken och ta med den på en sommarpicknick. Blanda med kolsyrat vatten och få en uppfriskande klunk när du är på språng.

Duration
Totalt2h5
Förberedelser5min
Vila2h

Redskap

PersonalJarPersonalJar
BlenderBlender

Ingredienser

Portioner

250 g

jordgubbar, snoppade

100 g

blåbär

125 g

hallon

1 tsk

apelsinblomsvatten

30 g

honung

Steg för steg

  1. Tvätta bären noggrant och tillsätt allt i den sladdlösa personliga blendern tillsammans med apelsinblomsvattnet och honungen.

  2. Blanda på lägsta hastighet tills coulisen ser jämn ut. Sila igenom en finmaskig sil för att ta bort fröna.

  3. Skruva på reselocket och kyl i kylskåpet i minst en timme.

  4. Göra lemonad: tillsätt 3 msk coulis i ett glas fyllt med is och mineralvatten.