Skip the navigation

Cappuccino hemma

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Cappuccino_wallpaper.jpg

Traditionellt kaffe med skum och en lyxig konsistens. Fullända den sammetslena finishen!

Duration
Totalt10min
Förberedelser10min

Redskap

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Portioner

125 ml

mjölk

1 mängd

espresso

efter smak (valfritt)

kakao- eller kanelpulver

efter smak (valfritt)

socker

Steg för steg

  1. Skumma mjölken till ett skum som har nästan dubbelt så stor volym som den ursprungliga mjölken, med hjälp av ångröret eller mjölkskummaren.

  2. Gör en espresso i din favoritcappuccinokopp.

  3. Häll den skummade mjölken i mitten av espresson.

  4. Pudra över lite kakao- eller kanelpulver efter smak och servera. Tips! Använd havremjölk om du vill ha ett mjölkfritt alternativ.

  5. Om du vill göra en Vanilla Bean Cappuccino tillsätter du vaniljstångspasta (eller extrakt) och socker i mjölken innan du skummar den.