Skip the navigation

Betsallad

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Beet salad

Det här är en läcker och enkel sallad som är redo på nolltid och passar till alla fisk- eller kötträtter.

Duration
Totalt20min
Förberedelser20min

Redskap

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Portioner

500 g

betor, kokta och skalade (använd alla typer av betor)

125 g

gräddfil

30 g

majonnäs

5 g

färsk dill

1 msk

inlagd pepparrot

1/4 tsk

rostade fänkålsfrön

Steg för steg

  1. Montera en tärningsskiva på matberedaren och vrid hastigheten till 1. Lägg de kokta betorna i matarröret för att tärna dem.

  2. Placera de tärnade betorna i en separat mixerskål.

  3. Tillsätt gräddfil, majonnäs, färsk dill, pepparrot, fänkålsfrön, svartpeppar och salt i matberedaren.

  4. Vrid hastigheten till 1 och blanda i 1 minut.

  5. Häll dressingen över betorna och rör om så att allt blandas.

  6. Hacka lite vårlök och strö över salladen innan du serverar.