Betsallad
Det här är en läcker och enkel sallad som är redo på nolltid och passar till alla fisk- eller kötträtter.
Redskap
Ingredienser
Portioner
500 g
betor, kokta och skalade (använd alla typer av betor)
125 g
gräddfil
30 g
majonnäs
5 g
färsk dill
1 msk
inlagd pepparrot
1/4 tsk
rostade fänkålsfrön
Steg för steg
Montera en tärningsskiva på matberedaren och vrid hastigheten till 1. Lägg de kokta betorna i matarröret för att tärna dem.
Placera de tärnade betorna i en separat mixerskål.
Tillsätt gräddfil, majonnäs, färsk dill, pepparrot, fänkålsfrön, svartpeppar och salt i matberedaren.
Vrid hastigheten till 1 och blanda i 1 minut.
Häll dressingen över betorna och rör om så att allt blandas.
Hacka lite vårlök och strö över salladen innan du serverar.