Grattis till din köttkvarn i metall – registrera din produkt nu
Vi rekommenderar att du laddar ned användarhandboken. Registrera köttkvarnen hos oss, så kan du snabbt få hjälp om det behövs. Kom igång.
Vad kan jag göra med köttkvarnen i metall?
I köttkvarnen med korvhornstillbehör kan du skapa måltider från grunden och veta exakt vad som finns i dem. Låt kreativiteten flöda med nyttiga rätter och godsaker att förvara i skafferiet. Här är några läckra inspirationstips ...
Så här monterar du delen
Din guide till malning: beskrivning av delarna
Beroende på vad du ska göra monterar du lämplig del och kör sedan köttkvarnen i metall på köksmaskinen hastighet 4. Bästa tipsen för malning av kött: Det är viktigt att kvarnen är kall så att köttet inte fastnar. Du kan förkyla köttkvarnen i metall i kylskåpet eller frysen så att den hålls kall och det blir lättare att mala.
Grov malningsskiva (8 mm)
Använd den grova skivan för att mala rått kött till hamburgare och chili, eller grönsaker till salsa och såser.
Mellangrov malningsskiva (4,5 mm)
Mellanskivan är det bästa alternativet för malning av rått eller tillagat kött och vid beredning av kött till korv.
Fin malningsskiva (3 mm)
Använd den fina skivan för att mala tillagat kött till bredbara pålägg, för att riva hårda ostar eller för att göra brödsmulor.
Stort korvhorn (19 mm)
Välj den grova malningsskivan med det stora korvhornet för att göra bratwurst och större korvar.
Litet korvhorn (9,5 mm)
Välj den grova malningsskivan med det lilla korvhornet för att göra prinskorv eller andra smala korvar.
Så här rengör du köttkvarnen i metall
Fortsätt att laga mat från grunden hemma genom att ta väl hand om köttkvarnen. Stäng av köksmaskinen och ta sedan bort tillbehöret innan du utför rengöringsstegen nedan.
Låt apparaten svalna helt innan du monterar eller tar loss delar och innan du rengör den.