Skip the navigation
Hem>Ugnar och mikrovågsugnar>MULTIFUNKTIONELL PYROLYTISK UGN 60 CM – NYHET

MULTIFUNKTIONELL PYROLYTISK UGN 60 CM – NYHET

KOHSP 60602

Skala: A+++ - D

MULTIFUNKTIONELL PYROLYTISK UGN 60 CM – NYHET

Hitta en butik

  Tillbehör som medföljer

  MULTIFUNKTIONELL PYROLYTISK UGN 60 CM – NYHET KOHSP 60602

  KitchenAid KOHSP 60602 multifunktionsugn erbjuder ett brett utbud av funktioner. Förutom de traditionella funktionerna har KitchenAid också specialfunktioner som hjälper till att förbättra vardagsrecept som bröd eller pizza. Denna 60 cm multifunktionsugn har energiklass A+ och har. - 5 specialfunktioner: Upptining, varmhållning (65 °C), yoghurt-tillagning (50 °C), jäsning (40 °C) – och 5 traditionella funktioner: Snabb förvärmning, varmluft, grill, varmluftsbakning och favoriter. Den extra generösa ugnsvolymen på 73 liter erbjuder 5 lägen för matlagning. Med denna 60 cm breda multifunktionsugn från KitchenAid kan du placera rätter på 3 nivåer för jämn tillagning av din mat och en perfekt gyllenbrun yta. Med den speciella anti-fingerprint-behandlingen som alla KitchenAid-ugnar har, vilken förhindrar fingeravtryck så att det blir enkelt att rengöra din ugn. Digital display för val av program och touch control för val av tillagningstemperatur. Dessutom är denna KitchenAid-ugn utrustad med ett barnsäkerhetslås och en ventilerad lucka med fyrglas som är kall på utsidan. KitchenAid KOHSP 60602-flerfunktionsugn har också ett galler, en bakplåt och en långpanna. Multifunktionsugnen har också en pyrolytisk funktion. Välj det här automatiska läget för att rengöra ugnen på ett enkelt sätt. Denna funktion bränner bort smuts inne i ugnen vid en temperatur på cirka 500 °C. Vid denna höga temperatur förvandlas avlagringarna till en ljus aska som lätt kan torkas bort med en fuktig trasa när ugnen har svalnat.

  Inbyggd-pyrolytisk-multifunktionsugn

  Inbyggd pyrolytisk multifunktionsugn

  Kraft, precision och rymd: Förverkliga dina gastronomiska idéer

  Denna ugn överträffar alla dina förväntningar med unik funktionalitet som gör att du kan skapa fantastiska rätter. Tillsätt bara lite inspiration.

  Pyrolytisk-rengoeringsfunktion

  Pyrolytisk rengöringsfunktion

  Spara tid och energi med den pyrolytiska rengöringsfunktionen. Insidan av ugnen låser sig, värms upp till cirka 500 °C och omvandlar matrester till aska som du helt enkelt torkar bort när de har svalnat. 

  SÄRSKILDA EGENSKAPER

  Oändliga möjligheter för en perfekt all round-matlagningsupplevelse.

  Multi-level-cooking

  Matlagning på flera nivåer

  Tack vare den här funktionen kan du placera rätter på tre nivåer för jämnt tillagad mat som är perfekt gyllenbrun.

  Soft-closing-system

  Soft Closing System

  Tack vare soft close-systemet stängs luckan tyst och mjukt varje gång med bara en lätt beröring.

  PrintShield-easy-to-clean

  PrintShield easy-to-clean

  Denna teknik möjliggör snabb och enkel rengöring och skyddar dina hushållsapparater från fingeravtryck så att din ugn är redo för ditt nästa mästerverk i köket.

  Cool-door

  Cool Door

  Denna funktion ser till att ugnsluckans temperatur alltid är säker för dig och dina barn, så ni kan röra vid luckan oavsett vad du lagar.

  Ta en titt på detaljerna