1919MODELL H-5 FÖDS

Kallas "den bästa kökshjälpen" av en verkställande direktörs fru och KitchenAids köksmaskin är född. Modell H-5 erbjuder fästen som hanterar allt från att skiva till att sila, marknadsför av KitchenAid®-köksmaskiner som mångsidiga "matberedningsverktyg".

1937EN MILSTOLPE: MODELL "K"

I mitten av den stora depressionen lanseras modell "K", den blir den första i sitt slag att använda en skål som fästs i basen med en låsningsrörelse. Det är det första versionen på den nu ikoniska "formen" som senare skulle komma få sitt eget varumärke och bli känd i världen som KitchenAid.

1949KITCHENAID®
DISKMASKIN FÖR HEMMABRUK

KitchenAid lanserar sin första diskmaskin för hemmabruk. Till skillnad från andra diskmaskiner för hemmabruk som bara stänkte vatten på disken, så distribuerade den nya diskmaskinen vatten genom ett trycksatt system. Diskmaskinerna lanserades i rosa och vitt.

1955INTRODUKTION AV KÖKSMASKINEN

En möjlighet att lägga till lite kulinarisk färg i köket. I och med introduktionen av de nya köksmaskinerna, förstärks varumärkets rykte som starkt, pålitligt, mångsidigt och elegant.

1969EN SPECIELL 50
-ÅRSFESTIVAL

Tillsammans med en kulturrevolution, den första mannen på månen och introduktionen av varumärkets hittills mest populära mixer: Modell K-45. KitchenAid firar en 50-årsdag.

1970NEW: FÄRGER AV EN ERA

Harvest Wheat and Avocado förenar KitchenAids färgval - inklusive en Golden Harvest diskmaskin med en bärbar version som inte kräver någon installation.

1986EN KOMPLETT SVIT:
VÅR FÖRSTA KYL

Efter förvärv av Chambers Corporation i Oxford, MS för att möjliggöra införandet av en serie ugnar och spisar, lägger KitchenAid till sina första kylskåp. Detta leder till varumärkets första kompletta serie viktiga hushållsapparater.

1993MER APPARATER
FÖR ATT TÄNJA PÅ GRÄNSERNA

KitchenAid utökar sin arsenal ytterligare med blandare, handmixers och matberedare. Detta gör att hemmakockar och ambitiösa kulinariska kreatörer får fler möjligheter att experimentera och utmana sig själva.

2011ERKÄND
KVALITETSDESIGN

Det innovativa KitchenAid Chef Touch-systemet vann Red Dot Award i de mest framstående internationella produktdesigntävlingarna, där en panel av högt respekterade experter gav sitt godkännande till denna revolutionerande produkt som gjorde sous-vide-matlagningen möjlig i hemmet.

2018ATT SKAPA HISTORIA

Även om det är vår födelsedag, är det allas firande.
Fira 100 år av historieskapande med Limited Edition Collection.

Begränsad utgåva
Heritage-köksmaskin

Bakassistent
Mikrovågsugn

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.