Öppna dörren till briljans

Side-by-Side-kylskåpet erbjuder gott om utrymme för alla dina favoritingredienser. Dess energieffektivitet matchas av dess effektiva hantering av utrymmet.

Nettokapacitet: 615 l Kylskåpskapacitet: 363 l Fryskapacitet: 252 l

Särskilda egenskaper

Dynamic 0°

Dynamic 0°-funktionen garanterar att alla färskvaror, kött, fisk och mejeriprodukter bevaras i optimala förhållanden i denna särskilda zon.

Sensor Fresh-teknologin

Sensor Fresh-teknologin övervakar ständigt temperaturen och luftfuktigheten inuti ditt kylskåp. När dörren är öppen eller när du packar kylen med din veckohandling känner kylen förändringar i temperatur och fuktighet och cirkulerar snabbt ut kyld luft för att återställa rätt temperatur och optimal luftfuktighet.

Shock Freezer

Vår KitchenAid Shock Freezer ger den professionella prestanda den utlovar. Det kyler eller fryser samtidigt som den bevarar arom, smak och näringsvärde hos maten med sina två professionella funktioner: Snabbkylning och Snabbinfrysning.

Professionella funktioner

 

No Frost-teknologi

Detta system styr cirkulationen av kyld luft inuti kylskåpet, vilket garanterar den ideala fuktighetsnivån samtidigt som man undviker kondens eller bildandet av is på din mat och ytorna inuti kylskåpet.

Antibakteriellt filter

Pro Air System gör att temperaturen och luftfuktigheten kan regleras. för en utmärkt matkonservering så att den kan bevaras i upp till fyra gånger längre.

Förträfflighet inifrån och ut

Design, praktiska funktioner och mångsidighet

Premium interiör

Torkad ek, högkvalitativt glas och kromstål är de utvalda materialen för två fantastiska nya tillbehör till ditt kylskåp: en hylla och ostlåda som symboliserar KitchenAids kärlek till design, praktiska funktioner och mångsidighet.

Led-teknik

LED-teknik ger en långvarig lösning med låga underhållskostnader, för utmärkt belysning. Flera lampor är ändamålsenligt utplacerade i hela kylskåpet, vilket gör det lätt att snabbt hitta saker.

DOKUMENT OCH REGISTRERING

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

BRUKSANVISNINGAR OCH LITTERATUR

Energy Label

Hämta

Product sheet

Hämta

Instructions for use

Hämta

5 ÅRS GARANTI

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI
Register your product

REGISTRERA DIN PRODUKT

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

REGISTRERA DIN PRODUKT
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.