KitchenAid Chef Touch

En värld av utsökta möjligheter väntar på dig

Med inspiration från den professionella världen kombinerar Chef Touch tre verktyg med mycket hög kapacitet i ett system som ger enastående resultat varje gång.

KitchenAid Chef Touch har en vakuummaskin för att bevara mat med hjälp av sous-vide-tekniken, en ångugn för tillagning och återuppvärmning och en chockfrys för ultrasnabb kylning och frysning.

. inbyggd
. fristående

Njut av alla fördelarna med sous-vide-tillagningssystemet

Sous-vide är en varsam, högkvalitativ tillagningsmetod vid låg temperatur. Färska ingredienser läggs i särskilda vakuumförseglade påsar och tillagas i en ångugn vid temperaturer som aldrig överskrider 100 °C.

Lägre tillagningstemperaturer tillsammans med vakuumförseglingen bevarar de vätskor och organoleptiska element som förekommer naturligt i livsmedel. Resultatet är en otroligt saftig, mustig, färgstark, välsmakande och hälsosam rätt.

Perfekt synergi, fantastiska resultat

VAKUUMMASKIN

Det första steget till att använda din Chef Touch är att vakuumförsegla dina råa eller färska ingredienser i speciella påsar med hjälp av vakuummaskinen.

ÅNGUGN

Maten i den vakuumförseglade påsen kan därefter tillagas i ångugnen och ätas omedelbart eller förvaras i kylskåpet eller frysen.

CHOCKFRYS

Nu när maten tillagas kan du njuta av den direkt eller snabbkyla rätten som ska förvaras i kylskåpet eller chockfrysa det som ska läggas i frysen.

Laga mat som ett proffs med KitchenAid Chef Touch

PROFESSIONELLA MATLAGNINGSRESULTAT

Tar fram alla smaknyanser i varje ingrediens. Maten behåller all sin saftighet och förblir fräsch och full av smaker.

BEKVÄMLIGHET

Om du lagar maten i förväg och förvarar den sous-vide kan du laga mer tidskrävande recept dagar före din middagsbjudning.

HÄLSOSAM MATLAGNING

Denna varsamma matlagningsteknik vid låg temperatur ser till att ingredienserna bibehåller alla sina naturliga näringsämnen.

Förstärk din kreativitet och dina smaker

OMEDELBAR FÖRTÄRING

Matlagning och förtäring utan ytterligare förvaring av maten, det bästa sättet att utforska tillagningsmetoden.

KORT FÖRVARINGSTID

Matlagning och förvaring av mat under korta perioder för återuppvärmning av rätter som tillagades dagen innan.

LÅNG FÖRVARINGSTID

Matlagning och förvaring under långa tidsperioder för dig som vill förbereda rätter i förväg och äta dem några timmar efter.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.