Med inspiration från den professionella världen kombinerar Chef Touch tre verktyg med mycket hög kapacitet i ett system som ger enastående resultat varje gång.
KitchenAid Chef Touch har en vakuummaskin för att bevara mat med hjälp av sous-vide-tekniken, en ångugn för tillagning och återuppvärmning och en chockfrys för ultrasnabb kylning och frysning.
. inbyggd
. fristående
Sous-vide är en varsam, högkvalitativ tillagningsmetod vid låg temperatur. Färska ingredienser läggs i särskilda vakuumförseglade påsar och tillagas i en ångugn vid temperaturer som aldrig överskrider 100 °C.
Lägre tillagningstemperaturer tillsammans med vakuumförseglingen bevarar de vätskor och organoleptiska element som förekommer naturligt i livsmedel. Resultatet är en otroligt saftig, mustig, färgstark, välsmakande och hälsosam rätt.
Perfekt synergi, fantastiska resultat
Laga mat som ett proffs med KitchenAid Chef Touch
Förstärk din kreativitet och dina smaker