Hem>Hushållsapparater>Blender> BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

kr 4.399,00
BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026
kr 4.399,00
Inklusive moms
5KSB4026EHI - 859711659190
Visa färger
Hibiscus

Med vår K400-blender får du den perfekta smaken i dina skapelser. Den är utformad för att kunna bearbeta de hårdaste ingredienserna så att du får ett jämnt resultat, oavsett om du gör en näringsrik hemmagjord soppa, barnmat, limejuice, nötsmör, dipp, puré, sås eller smoothie!.

kr 4.399,00
Inklusive moms

Vill du beställa den här produkten?

SKICKA ETT E-POSTMEDDELANDE TILL MIG NÄR DEN ÄR TILLGÄNGLIG

Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när den är tillgänglig igen.

Vald färg Hibiscus

Observera att din e-postadress behandlas i enlighet med vårt sekretessmeddelande

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Blender: Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att väcka din kreativitet och börja skapa fantastiska blandningar.
Vad kommer du att göra först?

1,4 l glaskanna med asymmetriskt blad

Den här glasbehållaren med måttangivelser är kvadratisk med inre ribbor för att öka kraften i blandningen. De avfasade hörnen gör det enkelt att hälla. Diskmaskinssäker.

Lock med säker försegling och löstagbart mått

Sitter säkert på kannan för att minimera spill. Locket är tillverkat i silikon och enkelt att ta av och diska. Det har ett ventilationshål för blandning av varma soppor och ett löstagbart BPA-fritt mätlock för tillsättning av ingredienser (upp till 60 ml) under mixningen. Diskmaskinssäker.

Föregående
Nästa

Därför kommer du att älska vår K400 Blender i Hibiscus

 • Mixar även de hårdaste ingredienserna
 • Enkla, intuitiva reglage
 • Smart motor som anpassar sig efter ingredienserna
 • Unik asymmetrisk kniv i rostfritt stål
 • Räfflad behållare för optimal mixning
 • Fem hastigheter och ett pulsalternativ
 • Praktiskt självrengöringsprogram
 • Robust, stadig och hållbar
 • Välj bland en massa olika tillbehör

Årets färg 2023

KitchenAid har valt att använda färger för att inspirera till kreativitet sedan de första köksmaskinerna lanserades 1955. Årets färg är utvald utifrån globala trender vars syfte är att fånga nutidens uttryck och inspirera skapare runt om i världen. Hibiscus, en livfull, frodig fuchsiafärg är vårt val för 2023.

Redo att ha kul medan du skapar?

Alla ingredienser, alla konsistenser, alla färger. Få ut mesta möjliga av K400.

Blender för perfekt smak och levande blandningar

Mixa enkelt de hårdaste ingredienserna för ett slätt resultat och en perfekt smak med vår K400-blender. Kan du knappt vänta på att sätta igång? Gör dig redo att skapa!

Färger som inspirerar

Färg finns i vårt DNA. Vi älskar att ge dig klassiska och moderna val som passar din still, ditt hem eller din köksmaskin. Årets färg är en livfull hibiskusfuchsiafärg som drar till sig blickar.

Stabil metallkonstruktion

Med en gjuten metallbas och kontrollvred är den här blendern byggd för att hålla. Den är tung, robust och redo för alla recept du kan drömma om. Den är trygg och stabil och levereras med 5-års garanti så att du kan känna dig trygg.

Gör varje dag roligare

Livet känns ljusare med en hälsosam rutin som görs med tillbehör till K400-blendern (säljs separat) som tillval. Ta med en take away-mugg på 500 ml till jobbet eller gymmet, förvara en liten behållare i kylskåpet eller få färsk juice på några sekunder med citruspressen.

Mixa hårda ingredienser

Du kan tryggt använda hårda ingredienser som mandlar, chiafrön, is, ingefära eller näringsrika, fiberrika grönsaker och bladgrönsaker. De omvandlas till en mjuk, jämn konsistens med perfekt balanserad smak. Utsökt!

Tredelat blendersystem

Du är redo att skapa släta blandningar varje gång. I vårt 3-delade system kombineras tre aspekter smidigt: Det unika asymmetriska bladet, den räfflade behållaren och den adaptiva Intelli-Speed-motorn som känner av innehållet och ger optimal hastighet.

Ha kontroll

Få exakt den smak och konsistens du önskar med den intuitiva kontrollratten. Vrid den genom fem hastigheter, ett pulsalternativ och tre användbara förinställda program: iskrossning, isdrycker, smoothie – samt en praktisk självrengörande cykel.
Blender som utstrålar positivitet

Blendern K400 är inte bara snygg utan även supermångsidig och kraftfull. Den rengör till och med sig själv – så att du kan fokusera på roliga saker som att skapa nya recept.

När det känns hårt

Hårda ingredienser kan vara så bra för din hälsa med sina fibrer, proteiner och näringsämnen.
Den här KitchenAid-blendern har utformats för att klara av nötter, små frön, ingefära, hårda frukter och bladgrönsaker som grönkål, och mixa dem till den bästa konsistensen för dina skapelser.
Med den grundliga mixningen får du härligt släta resultat med en balanserad smak för varje smutt eller sked.

Mindre spill med blendern

Släpp loss fantasin utan att behöva oroa dig för att städa upp. K400-blendern har en mjukstartsfunktion som startar motorn på en lägre hastighet för att vika in ingredienserna och sedan snabbt ökar hastigheten för att undvika stänk.
När du är klar kan du använda självrengöringsprogrammet. Fyll helt enkelt behållaren med varmt vatten och tillsätt en droppe diskmedel och kör sedan självrengöringsprogrammet. Locket och burken kan även diskas i diskmaskin. Hurra!

Mixa hela dagen, varje dag

Använd den stadiga K400-blendern varje dag, så många gånger du vill – från lila frukostsmoothies till soppor, dippsåser, nötsmör och puréer som du kan servera till kvällsmaten.
Den har en stadig, gjuten metallbas, ett gjutet metallvred och ett professionellt utformat tredelat blandningssystem. Du kan känna kvaliteten och vara säker på att den håller i många år. Så vilket recept ska du prova härnäst?

Upplyftande och näringsrika godsaker

Gillar du att ta med en juice med sting när du går ut? Eller tar du kanske med en kryddig hemlagad soppa till jobbet för att äta på lunchen? Vi har tänkt på alla sätt som du kanske vill använda blendern på och skapat en rad valfria delar (säljs separat).
Varför inte unna dig en smoothie i en personlig flaska efter träningspasset, eller förvara en liten mängd färsk barnmat, rödbetor eller yoghurtdipp i kylskåpet? Se vad som fungerar för dig.

Känn dig piggare med flexibla tillbehör

Gör så att K400-blendern passar din livsstil och rutin med tillbehör som en citruspress eller personlig burk med ett lock som det är lätt att dricka ur.

SÖK BLAND TILLBEHÖR

Låt din inre matlagare blomma ut med hibiskusempanadas eller en
aromatisk hibiskuspaj.

Hibiskusglaserade kycklingvingar

SÅ HÄR GÖR DU

Drakfrukt- och hibiskussmoothie

SÅ HÄR GÖR DU

Grön gazpacho

SÅ HÄR GÖR DU

BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

Med vår K400-blender får du den perfekta smaken i dina skapelser. Den är utformad för att kunna bearbeta de hårdaste ingredienserna så att du får ett jämnt resultat, oavsett om du gör en näringsrik hemmagjord soppa, barnmat, limejuice, nötsmör, dipp, puré, sås eller smoothie! Hur fungerar det? Blendern har ett tredelat system som fungerar i harmoni: Den unika asymmetriska kniven i rostfritt stål, den räfflade behållaren som viker tillbaka ingredienserna och IntelliSpeed 1.5 HP-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet. Den är tillverkad för intensiv daglig användning och har en solid metallkonstruktion – inklusive kontrollvredet – och 5-års garanti som gör att du kan känna dig trygg. Du kommer att märka att det är enkelt att styra med den intuitiva ratten. Ställ in önskad hastighet, ett pulsalternativ eller tre förinställda program – iskrossning, isdrycker, smoothie – som automatiskt tar hand om programmet för att uppnå bästa konsistens. När du är klar kan du använda det praktiska självrengöringsprogrammet för att rengöra mixern inför nästa kulinariska äventyr. Vilken smaksensation tänker du på härnäst? K400-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör (säljs separat av KitchenAid. Beroende på din livsstil kan du skapa och förvara blandningar av olika storlekar och ta med dem när du är på språng. Välj en 500 ml take away-mugg (som är praktisk när du vill ta med dig smoothies och juice), små muggar på 200 ml och 1 l citruspress. *Blendermotorns effekt i hästkrafter har mätts med hjälp av en dynamometer. Det är en maskin som rutinmässigt används på labb för att mäta motorers mekaniska kraft. Motorreferensen på maximalt 1,5 hästkrafter (hk) anger motorns utgående effekt och inte blenderns utgående effekt i tillbringaren. På samma sätt som för alla blenders är den utgående effekten i tillbringaren inte densamma som motoreffekten i hästkrafter.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSB4026
Tekniska specifikationer
 • Connection rating (W)
  1200
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Max. varvtalshastighet (rpm)
  16000
 • Min. varvtalshastighet (rpm)
  600
 • Height of the product
  401
 • Width of the product
  193
 • Depth of the product
  229
 • Height of the packed product
  279
 • Width of the packed product
  432
 • Depth of the packed product
  311
 • Gross weight (kg)
  7.48
 • Net weight (kg)
  6.62
 • Typ av stickkontakt
  Euro

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Matcha den med din köksmaskin

Väck uppseende med ett matchande set. Denna iögonfallande fuchsiafärg kommer garanterat att sticka ut på köksbänken, precis som den gör i naturen.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.