Hem>Hushållsapparater>Blender> Blender K130 – klassisk 5KSB1320
Vit
kr 2.464,15 kr 2.899,00
-15%
Blender K130 – klassisk 5KSB1320
kr 2.464,15 kr 2.899,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSB1320EWH - 859711649550
Vit

K130 Classic-blendern är ett viktigt tillbehör i köket när du vill göra enkla smoothies, cocktails, soppor, såser och mycket mer.

kr 2.464,15 kr 2.899,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Vår klassiska K130-blender 5KSB1320 blandar, hackar och krossar alla typer av ingredienser
så att du kan göra allt från en sammetslen soppa till en fräck cocktail.

Hållbar plastbas

Vår klassiska K130-blender har en supertålig, snygg plastbas med en 0,9 hk adaptiv motor med Intelli-Speed motorkontroll. Den gjutna metallknoppen styr de tre variabla hastigheterna och pulsfunktionen.

BPA-fri kanna i plast på 1,4 l med asymmetriska knivblad

Kannan på 1,4 l kan diskas i diskmaskin och är tillverkad av BPA-fri plast som är graderad med volymmarkeringar. De unika asymmetriska knivbladen blandar i fyra olika vinklar för att bearbeta de tuffaste ingredienserna. Kannan med räfflad design bollar tillbaka innehållet mot kniven och skapar en kraftfull mixningsvirvel så att inget missas.

Ventilerat lock med solid försegling och mätkopp som kan tas bort

Detta ventilerade silikonlock skapar en tät försegling på kannan som förhindrar minsta spill. Mätkoppen är tillverkad av BPA-fri plast och rymmer upp till 60 ml ingredienser, och är avtagbar så att du kan lägga till mer medan du mixar. Går att diska i diskmaskin.

Föregående
Nästa
Köksblendern du bara måste ha

Med en blender i ditt liv kan du glatt åta dig alla typer av vardagliga kökssysslor på halva tiden. Du kan använda din klassiska K130-blender för att krossa is till mocktails och desserter, eller gör drömlika lena såser, puréer, dippar, pålägg och soppor.
Luta dig tillbaka och se hur den bearbetar ingredienserna för att få fräscha, välsmakande blandningar på ett ögonblick.

Hemligheten ligger i vårt unika blandningssystem

Det finns en mycket bra anledning till att vår klassiska blender blir din hjälpreda i köket. Allt finns i den kraftfulla mixningsvirveln. Vårt tredelade mixningssystem använder vårt specialdesignade asymmetriska knivblad som blandar i fyra vinklar, en räfflad kanna som viker in innehållet i knivbladet och en adaptiv Intelli-Speed motor som når en topp på 0,9 hk. Den känner till och med av innehållet i kannan för att alltid hålla optimal hastighet. Det är en smart blender!

Precis rätt storlek för ditt kök

Den generösa räfflade kannan på 1,4 l är tillverkad av hållbar BPA-fri plast med praktiska volymmarkeringar som hjälper dig att mäta vätskor utan att du behöver en mätkanna. Har du glömt att lägga till något? Locket har ett löstagbart mått så att du kan fortsätta att lägga till ingredienser medan du mixar.
 
Den klassiska K130-blendern är superlätt att rengöra. Tillbringaren på 1,4 l och det lätta locket tål maskindisk när det är dags för rengöring.

Du kommer att bli förvånad över vad du kan göra

Med din nya blender kan du göra vardagsmåltider effektivare så att jobbet går som en dans. Från smoothies och pannkaksmix till pesto, bara släng i dina ingredienser och se hur den arbetar. De tre hastighetsinställningarna och pulsfunktionen gör att du får precis den konsistens du vill ha. Cocktails, salladsdressingar, salsas och mycket mer går enkelt att göra med den här blendern. Den kommer snart att vara det arbetsredskap som jobbar hårdast.

Mjukstartsfunktioner betyder mindre stänk

Det är ingen poäng med en köksapparat som skapar mer arbete. Det är därför vi har lagt till en mjukstartsfunktion som startar blenderns motor med en långsammare hastighet för att försiktigt dra in mat i knivbladet och sedan snabbt öka till den valda hastighetsinställningen. Detta skyddar motorn och gör så att inte ingredienser stänker och fastnar på sidorna. Du behöver inte stoppa och skaka tillbaka ingredienserna i knivbladen, allt bearbetas jämnt.

Tillbehör till K130-blendern så att du kan göra ännu mer

Vill du få ut mesta möjliga av din KitchenAid-blender? Gör ännu mer med vårt utbud av valfria tillbehör (säljs separat). Du kan välja vad som passar din livsstil, oavsett om du har små barn, gillar att resa eller träna.
 
Gör den färskaste fruktjuicen med citruspressen med en kapacitet på 1 l, eller mixa och förvara din favoritdipp i den lilla 200 ml-behållaren. När du är på resande fot kan du njuta av friheten med den personliga blendern på 500 ml som har ett lock som är lätt att dricka ur.
 
SÖK BLAND BLENDERTILLBEHÖREN

Blender K130 – klassisk 5KSB1320

KitchenAid K130 Classic-blendern K130 (5KSB1320) är en blender som du kan använda varje dag, perfekt för nybörjare, liksom mer erfarna kockar. Den ger dig den perfekta smaken och konsistensen för dina skapelser. Den är framtagen för att kunna bearbeta is och fryst frukt, och ge jämna resultat, oavsett om du gör en mocktail, en näringsrik hemlagad soppa, barnmat, dippar, såser eller en smoothie. Det tredelade systemet fungerar i harmoni: Den unika asymmetriska kniven i rostfritt stål, den räfflade behållaren som viker tillbaka ingredienserna i blandningen och IntelliSpeed 0,9 HP-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet. Den är tillverkad av slitstark plast, med en formgjuten metallknopp som styr de 3 variabla hastigheterna och pulsfunktionen. Locket har ett löstagbart mått så att du kan fortsätta att lägga till ingredienser medan du mixar. När du är klar kan du tryggt ställa mixerbehållaren på 1.4 l och det avtagbara locket i diskmaskinen.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSB1320
Tekniska specifikationer
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  376
 • Width of the product
  180
 • Depth of the product
  215
 • Height of the packed product
  442
 • Width of the packed product
  260
 • Depth of the packed product
  287
 • Gross weight (kg)
  3.63
 • Net weight (kg)
  3.17
 • Typ av stickkontakt
  Euro

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.