Skip the navigation

Isskärare

5KSMSIA

2 års garanti

Isskärartillbehör för att skapa lätta och fluffiga desserter och drinkar. Skapa isskärningsrecept i ...

kr 1 849,00

 • Checked

  Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

 • Checked

  14 dagars gratis retur

 • Checked

  100% säker betalning

Isskärare

Isskärardelen från KitchenAid förvandlar din mixer till en magisk granitémaskin. Du kan skapa rolig och läcker granité hemma i tre enkla steg.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Gör 500 ml is på bara 60 sekunder

Byt knivblad för olika konsistens

Fyra isformar för dina skapelser

Delarna som kommer i kontakt med livsmedel tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

Med KitchenAids isskärare 5KSMSIA får du allt du behöver för att skapa alla typer av läckra och roliga recept med skuren is hemma.

Hurra för granité!

Se vad allt ståhej om granité handlar om och upptäck en helt ny värld med söta, snöiga godsaker.

Förvandla din köksmaskin till en isskärare

Granitétrenden har kommit för att stanna, med butiker som fokuserar på de här läckra isiga godsakerna som dyker upp överallt. Så om du undrar hur du gör granité hemma, har vi svaret. Med vår smarta mixerdel kan du göra granité när andan faller på.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Shave Ice

Passar alla KitchenAid-köksmaskiner

Fäst bara KitchenAid-isskäraren direkt i frontfästet på valfri KitchenAid-köksmaskin. Låt sedan köksmaskinen göra allt jobb⁽¹⁾. Från den berömda hawaiianska ”shave ice”, till italienska granita, puertoricanska piraguas eller koreanska bingsu – det finns gott om isdesserter och drinkar att prova.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Holding Ice Mould

Fyll frysen så att du alltid är redo

Sötsug kan slå när som helst. I de fyra medföljande formarna kan du planera i förväg så att du alltid har några hemliga överraskningar i frysen eller är förberedd på oväntade gäster. Ta bara ut formen ur frysen, låt den tina i 10 minuter och sedan kan du skära av den. 


Oavsett om du vill ha något svalkande en varm dag, eller en fräck, fryst cocktail med vänner, är du bara några minuter ifrån det med isskärardelen. Inte bara finns det recept från hela världen och alla typer av läckra såser och sockerlag att experimentera med, utan också alternativ till vanlig is. Gör andra smaker genom att frysa juice, kaffe, fruktte eller mjölk, istället för vatten.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Strawberry Shave Ice

Fluffig is lätt som en plätt

När du väl har bestämt smakkombinationen går det lätt som en plätt att göra granité. Bara tre steg: Frys, skär och skapa! Och när du väl har din ljusa, snöiga bas då börjar det roliga. Med två utbytbara knivblad kan du även byta konsistens, från grovt till fint skuren is för olika recept. Lägg bara i isen och dra i spaken. Sextio sekunder⁽²⁾ senare har du mer än en halv liter fluffig skuren is. 


Kall, uppfriskande, sötsmakande skuren is har sitt ursprung i Japan, men har snabbt blivit en favorit på Hawaii. Den är skuren, inte krossad, med en pudrig, fin konsistens, precis som snö. Så vad är skillnaden mellan skuren is och en snökon? Snökoner har mycket större korn och är knapriga i konsistensen, medan skuren is är mycket mjukare och fluffigare.


Mixer Attachments Shave Ice Maker Dishwasher

Ta det lugnt! Den är enkel att installera och rengöra

Rengöringen går också smidigt. Alla formar, lock och knivblad kan diskas i diskmaskin⁽³⁾. Delens hölje kan diskas i varmt vatten med diskmedel.  

KathrinshomeTyskland

Vi älskar det! Oavsett om du använder vatten eller mjölk, sockerlag eller frukt – en isdessert är så uppfriskande och mycket lätt att göra med isskäraren från KitchenAid.

Dagen innan fryser du in valfri smak i en av de fyra burkarna (den tar inte mycket plats i frysen). Fäst sedan isskäraren på matberedarens framsida, sätt i kniven (fin/grov), sätt i isblocket, placera skålen under isskäraren och med inställningen 10 får du en läcker glass.

Rengöringen går snabbt: delvis i diskmaskinen, delvis för hand. Jag är verkligen entusiastisk, och isskäraren från KitchenAid används flitigt just nu


Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
 1. Köksmaskinen säljs separat.

 2. Exklusive förberedelsetid.

 3. Det övre höljet kan inte diskas i diskmaskin.