Hem>Tillbehör>Tillbehör för Köksmaskin> SHAVE ICE TILLBEHÖR 5KSMSIA
SHAVE ICE TILLBEHÖR 5KSMSIA
kr 1.850,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSMSIA - 859711641410

Isskärare för att skapa lätta och fluffiga efterrätter och drycker. Skapa shave ice-recept i 3 enkla steg.

kr 1.850,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att skapa alla typer av läckra och roliga recept med skuren is hemma.

Isskärardel

Den här robusta och hållbara delen passar enkelt till din köksmaskin från KitchenAid och gör skuren is på mindre än en minut. Släpp bara spaken och kör. Anpassa skapelserna med en rad smaksatta såser, sockerlag, frukter och andra välsmakande toppingar.

Två knivblad: fin (snö) och grova flagor (handskuren)

Skapa två olika iskonsistenser med ett urval av knivblad. Går att diska i diskmaskin.

Fyra isformar med lock

Bara fyll och frys i 12–24 timmar. Sätt sedan enkelt i det frysta blocket i delen. Går att diska i diskmaskin.

Föregående
Nästa

Därför kommer du att älska vår isskärardel

  • Skapa enkelt lätt och fluffig skuren is hemma
  • Bara tre enkla steg till spännande nya desserter och drinkar
  • Anpassa dina isskapelser med nya ingredienser och toppingar
  • Enkel att installera och rengöra
  • Fyra isformar så att du alltid är redo med färdiggjord is
  • Kompatibel med alla köksmaskiner från KitchenAid

Förvandla din köksmaskin till en isskärare

Granitétrenden ser ut att ha kommit för att stanna, med butiker som fokuserar på de här läckra isiga godsakerna som dyker upp överallt. Så om du undrar hur du gör granité hemma, har vi svaret. Med vår smarta del kan du göra granité när andan faller på.

Från den berömda hawaiianska ”shave ice”, till italienska granita, puertoricanska piraguas eller japanska kakigori – det finns gott om isdesserter och drinkar att prova.

Fluffig is lätt som en plätt

Har du tröttnat på samma desserter om och om igen? Prova isskärardelen. Den är perfekt under varma dagar och sommarkvällar, eller att festa till en middagsbjudning. Fäst en av de här på köksmaskinen så kan du göra alla typer av granitérecept på några sekunder.  

När du väl har bestämt smakkombinationen går det lätt som en plätt att göra granité. Bara tre steg: Frys, skär och skapa! Och när du väl har din ljusa, snöiga bas då börjar det roliga.

Hurra för granité!

Ta reda på vad allt ståhej om granité handlar om och upptäck en helt ny värld med söta, snöiga godsaker.

Blanda och anpassa

Gör plats i kalendern: det finns oändligt många smaker, konsistenser och recept att testa med isskärardelen. Inte bara finns det recept från hela världen och alla typer av läckra såser och sockerlag att experimentera med, utan också alternativ till vanlig is. Gör andra smaker genom att frysa juice, kaffe, fruktte eller mjölk, istället för vatten.

Två utbytbara knivblad betyder att du också kan byta struktur, mellan grov och fin, för olika recept.

Ta det lugnt! Den är enkel att installera och rengöra

Vi vill göra det enkelt. Isskärardelen passar alla våra köksmaskiner från KitchenAid och universalfästet. Välj ett knivblad för grovt eller fint skuren is, lägg i isen och dra i spaken. Sextio sekunder senare har du din fluffiga skurna is.

Rengöringen går också smidigt. Formarna, locken och knivbladen går att diska i diskmaskin. Du kan diska höljet i varmt diskmedel.

Fyll frysen så att du alltid är redo

Sötsug kan slå när som helst. I de fyra medföljande formarna kan du planera i förväg så att du alltid har några hemliga överraskningar i frysen eller är förberedd på oväntade gäster. Ta bara ut formen ur frysen, låt den tina i 10 minuter och sedan kan du skära av den.

Oavsett om du vill ha något svalkande en varm dag, eller en fräck, fryst cocktail med vänner, är du bara några minuter ifrån det med isskärardelen.

SHAVE ICE TILLBEHÖR 5KSMSIA

Raka isen är ingen vanlig fryst godis. Den tillverkas traditionellt genom att raka stora isblock, och konsistensen är lätt och fluffig, i motsats till den hårda och krispiga karaktären hos en snökotte. Med KitchenAids Isskärare är det så enkelt att skapa snöliknande is, redo att förhöja alla sorters desserter och drinkar. Och du behöver inte hålla dig till vanlig vattenglass, prova att frysa saft, kaffe, te eller mjölk för att lägga till ännu mer smak i blandningen. Bara frysa, raka, skapa! Toppa med sirap, såser, frukt, glass eller mochi för att avsluta maträtten och göra varje skapelse till din egen. Med 2 utbytbara blad som ingår kan du välja mellan en fin eller grov konsistens. Den här tillbehöret levereras också med 4 formar, så att du kan förvara din is i frysen, redo att piska fram när du känner för det eller när gästerna kommer.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.