Skip the navigation

Varm choklad

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Hot Chocolate

Duration
Totalt5min
Förberedelser5min

Redskap

BlenderBlender

Ingredienser

Portioner

720 ml

vatten

140 g

råa osaltade cashewnötter

24 g

raw kakaopulver eller osötat kakaopulver

55 g

tätt packade hackade urkärnade dadlar (5 till 6 dadlar) eller 3 msk ren lönnsirap, mer efter smak

1 tsk

naturligt vaniljextrakt

nypa

havssalt

1/2 tsk

malen kanel, samt lite extra för smaken (valfritt)

1/8 tsk

röda chiliflingor eller nypa cayennepeppar (valfritt)

Steg för steg

  1. Häll alla ingredienser (inklusive eventuella valfria smakförstärkare) i behållaren till din KitchenAid® Power Plus® Blender.

  2. Sätt på locket och ställ in blendern på Adapti-Blend™ sopprogram. Blanda tills maskinen stängs av.

  3. Alternativt, blanda i cirka 5 minuter, börja med hastighet 1 och öka gradvis till hastighet 10 tills den blir varm.

  4. Om du lägger i hela dadlar om du vill utnyttja maskinens kraft varierar mängden beroende på sort och storlek. Instruera användarna att placera kakaopulveret i vattnet och täck med cashewnötterna så att pulvret inte flyger upp i locket när maskinen startar.