Denna härliga stacciatella-glass svalkar gott på en varm sommardag - och den är helt fri från vitt socker!.
Steg 1
Lägg i bananerna i mixerbehållaren.
Steg 2
Sätt på locket och vrid ratten till hastighet 1.
Steg 3
Öka sakta hastigheten till hög (hastighet 9 eller 11).
Steg 4
Blanda tills det är helt jämnt i cirka 30 sekunder.
Steg 5
Skrapa ner sidorna på behållaren med påmataren om nödvändigt.
Steg 6
Blanda inte för länge då glassen kan börja smälta.
Steg 7
Om den är för tjock kan du blanda i lite kokosmjölk.
Steg 8
Blanda i den mörka chokladen och använd pulse 2 till 3 gånger på låg för att blanda samman.
Steg 9
Häll upp i 1 eller 2 skålar och servera omedelbart eller häll över i en lufttät behållare och placera i frysen tills den blir fast (cirka 2 timmar).
Steg 10
Glassen håller sig i frysen i upp till 1 vecka.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Lägg i bananerna i mixerbehållaren.
Steg 2
Sätt på locket och vrid ratten till hastighet 1.
Steg 3
Öka sakta hastigheten till hög (hastighet 9 eller 11).
Steg 4
Blanda tills det är helt jämnt i cirka 30 sekunder.
Steg 5
Skrapa ner sidorna på behållaren med påmataren om nödvändigt.
Steg 6
Blanda inte för länge då glassen kan börja smälta.
Steg 7
Om den är för tjock kan du blanda i lite kokosmjölk.
Steg 8
Blanda i den mörka chokladen och använd pulse 2 till 3 gånger på låg för att blanda samman.
Steg 9
Häll upp i 1 eller 2 skålar och servera omedelbart eller häll över i en lufttät behållare och placera i frysen tills den blir fast (cirka 2 timmar).
Steg 10
Glassen håller sig i frysen i upp till 1 vecka.