Skip the navigation

Maräng till pavlova

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Den här marängen utgör en perfekt bas för en läcker Pavlova-dessert som kommer att imponera på familj och vänner.

Duration
Totalt2h15
Förberedelser15min
Tillagning2h

Redskap

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Portioner

125 ml

äggvitor

220 g

strösocker

1/2 msk

vitvinsvinäger

1 msk

majsmjöl

Steg för steg

  1. Fäst trådvispen på köksmaskinen.

  2. Lägg äggvitorna i skålen till mixern. Dra hastighetsregleringsspaken till 8 och vispa tills de bildar styva toppar.

  3. Tillsätt sockret, en matsked åt gången.

  4. Vispa tills marängen ser blank ut.

  5. Tillsätt vitvinsvinäger och majsmjöl och blanda försiktigt.

  6. Med en stor sked skapar du en pavlovaform på en bakplåt med pakplåtspapper.

  7. Grädda i 2 minuter i en ugn som är 100°C. Låt den svalna helt i ugnen när den är gräddad.

  8. Servera med vispad grädde och färsk frukt.