Vi presenterar årets färg

Vi presenterar årets färg

Vi älskar att få presentera årets färg, och den här gången ger den en välbehövlig positivitet, livfullhet och nöje i ditt hem! KitchenAid har alltid förespråkat kraften i färg för att ge näring åt kreativiteten – det är ett bra sätt att uttrycka sig själv, lyfta ditt humör och välkomna ett nytt år. Så säg hej till årets färg 2022: Beetroot.

Utforska vår köksmaskin och blender i Beetroot

 • Utforska vår köksmaskin i
  Beetroot

  Köksmaskin med fällbart drivhuvud 4,8 l – Artisan Beetroot

  Köksmaskin med fällbart drivhuvud 4,8 l – Artisan Beetroot

  Ikonisk, mångsidig köksmaskin med fällbart drivhuvud i djup rödbetsröd, årets färg, i en läcker sidenfinish. Ha roligt när du experimenterar med tillbehör.

  Köp köksmaskinen
 • Utforska vår blender i
  Beetroot

  Blender K400 – Artisan

  Blender K400 –
  Artisan

  Blender för perfekt smak, finns i den upplyftande färgen Beetroot. Mixar till och med de tuffaste ingredienserna till en slät blandning, från mandlar till kokosnöt.

  Köp blendern

Hej då vanligDet här är året när du omfamnar din lekfulla sida och återupptäcker glädjen, nöjet och det oväntade i vardagliga saker.
Den underbara färgen som uppenbarar sig när du skär i den blygsamma rödbetan. En färg som utstrålar energi och positivitet.

 • Skapa en lycklig plats

  Gör ditt kök lika originellt som du! En inspirerande plats som väcker din kreativitet att vara ditt sanna jag. Det finns inga gränser, släpp loss dina idéer...

 • Upptäck skönheten i rödbetor

  Beetroot har allt på samma gång. Det är inte bara den mest fantastiska färgen, den är fullproppad med smak och näringsämnen. Så lägg till denna lila uppiggare på din tallrik – och i ditt hem.

 • Var djärvt annorlunda

  Rödbetor är oförskämt annorlunda, i utseende, smak och allmän kaxighet. Förnya det alldagliga. Var mer som en rödbeta.

 • Omfamna denna livfulla grönsak

  Rödbetor är otroligt mångsidiga och kan vara en fräck överraskning i alla typer av rätter, liksom en del av din inredning. Sätt knorr på det välbekanta, som garanterat får dig att le.

Kraften i lila,
magin i djup rödbetsröd

Denna energigivande och upplyftande nyans är en hyllning till självuttryck. Den kommer att ta fram den äventyrliga sidan hos både nya och rutinerade kockar. Du kommer att vara sugen på att sätta knorr på vanliga recept och experimentera med vegetariska kök från hela världen.

FÄRGSTARK
ENERGIVANDE
UPPLYFTANDE

Kraften i lila
Kraften i lila

Låt oss vara kreativa

Trodde du att den bara var för syltning? Tänk om. Den ger en färgklick och struktur till både salta och söta rätter. Du kan äta, dricka, laga mat och färga naturligt med den – från kakor och sallader till pasta och pajer. Var kommer du att börja?

 • Chilaquiles med kryddig rödbetssalsa

  Den vackra färgen på rödbetsalsan tar denna himmelska mexikanska rätt till en ny nivå. Även om den traditionellt serveras som frukost, är det perfekt för en rolig måltid med familj eller vänner.

  Visa
 • Rödbetskaka med två sorters choklad

  Rödbetor är en verkligt magisk ingrediens i kakor – den har en naturligt kladdig, kolaliknande konsistens som du kan göra vad som helst för. Den här chokladkakan med härlig färskostkräm blir en stor hit för alla.

  Visa
 • Färsk rödbetstortellini med butternutpumpa och salvia

  En njutning för ögonen och smaklökarna – den rosa pastan i kombination med den värmande söta örtfyllningen är en garanterad vinnare.

  Visa
 • Flerkornsburgare med rödbetor och bönor

  Både vegetarianer och köttätare kommer att älska dessa smakrika hamburgare. Det bästa med allt är att du kan sno ihop alla ingredienser på ett ögonblick.

  Visa
 • Färgstark vegetarisk pizza

  Denna pizza är en syn för ögat. Fullproppad med underbara och läckra ingredienser och färger, även pizzadegen har färgen av rödbetor.

  Visa
 • Syrlig hummus av rödbetor

  Gör plats för den vackraste dippen i staden. Du kommer definitivt att imponera på dina gäster när du tar fram denna läckra hummus tillsammans med några varma pitabröd eller knapriga bröd.

  Visa

Ta med rödbetan hem

Gör varje dag mer levande, och välkomna det extraordinära, med vår vackra serie i Beetroot. Vilka av våra ikoniska produkter väljer du?

 • Njut av matlagning med en köksmaskin

  Njut av matlagning med en köksmaskin

  Visa
 • Skapa och experimentera med en blender

  Skapa och experimentera med en blender

  Visa
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.