i

KOASS 60602 - 859991533300

TWELIX ARTISAN MULTIFUNKTIONELL STANDARDUGN 60 CM – NYHET KOASS 60602

För att erbjuda dig en ännu härligare matlagningsupplevelse med en varmluftsugn har KitchenAid utvecklat Twelix Artisan oven som skickligt kombinerar 3 olika tillagningsmetoder: Standard varmluftsugn, ångfunktion och ren ånga. Symbolen för banbrytande teknik!Med den rena ångfunktionen tillagas läckra grönsaker och skaldjur på ett naturligt, hälsosamt sätt. Välj helt enkelt en av de 4 ångfunktionerna – den som passar ditt recept bäst – så sköter ugnen resten. För att ånga mat finns ett speciellt ångtillbehör och en täckt bricka som ger perfekta ångkokta maträtter genom en kombination av ventilation och ånga. Läs mer ... Var ännu mer kreativ med någon av de 4 tillagningsfunktioner som använder ånga (typ av mat, anpassad ånga, ren ånga, artisan). Upptäck de oändliga möjligheterna med denna ugn genom att justera dina valda inställningar för att se till att dina favoriträtter alltid blir perfekt tillagade. Totalt erbjuder denna ugn 11 professionella, 9 special- och 8 traditionella funktioner. Den extra stora ugnsvolymen på 73 liter erbjuder 5 nivåer för jämn tillagning av dina maträtter. Ugnen har också en mattermometer. Matens innertemperatur kommer alltid att vara synlig på ugnens LCD-display. Välj önskad temperatur så håller din KitchenAid-ugn denna temperatur med absolut precision. Med Soft-Close-system så att luckan stängs med en jämn, tyst rörelse. Dess finish i rostfritt stål finish gör den lätt att rengöra och den blå digitala displayen med touch control gör den enklare att använda. Denna A+ ugn levereras med ett roterande grillspett, teleskopisk guide på en nivå samt en lucka i fyrglas med ventilation som håller luckan sval under matlagnings- och rengöringscykler. Denna ugn har också en pyrolytisk funktion. Välj det här automatiska läget för att rengöra ugnen på ett enkelt sätt. Stäng

Storlek

Mäta
Bredd (mm)
595
Höjd (mm)
595
Djup (mm)
561

Specifikationer


Tekniska data

Bredd (mm) 595
Bredd, emballerad produkt (mm) 630
Djup (mm) 561
Djup, emballerad produkt (mm) 650
Höjd (mm) 595
Höjd, emballerad produkt (mm) 690
Nettovikt (kg) 53.4
Bruttovikt (kg) 56.4
Säkring (A) 16
Anslutningskabelns längd (cm) 180
Effekt 3650
Storlek ugn Stor
EAN kod 8003437834042
Inbyggd / Fristående Inbyggd

Energi & Prestanda

Energieffektivitetsklass - NY (2010/30/EC) A+
Energiförbrukning per cykel, konventionell - NY (2010/30/EC) 0.91
Energiförbrukning per cykel, forcerad luftkonvektion - NY (2010/30/EC) 0.7

Produktegenskaper

Roterande grillspett Ja
Ugnsfalsar Utdragbara
Timerfunktion Elektronisk
Klockautomatik Start och stopp
Typ av reglering - elektronisk eller mekanisk? Mekanisk och elektronisk kombination
Användbar volym (av hålrum) - NY (2010/30/EC) 73
Energiförsörjning El

Följ med i ångrevolutionen tack vare Twelix Artisan-ugnen

Twelix Artisan-ugnen ger dig tre olika tillagningssätt i en enda ugn: ren ånga, med ångfunktion och varmluft. Tack vare den rena ångfunktionen kan du njuta av läckra grönsaker och även fisk och skaldjur tillagade på ett naturligt, hälsosamt sätt. Denna teknik optimerar luftflödet och värmefördelningen i ugnen, vilket minskar förvärmning och tillagningstider och garanterar att luften cirkulerar jämnt och att dina rätter är korrekt och jämnt tillagade. Matlagningen med Twelix Artisan-ugnen är superenkel, men det är också rengöringen: En pyrolytisk funktion besparar dig både tid och krafter.

Professionella funktioner

Twelix Artisan-ugnen erbjuder 18 professionella funktioner att välja bland vilka simulerar tips och tricks från stjärnkockarna och bestämmer vilka uppvärmningselement som ska användas.

Artisan-ångfunktion

Den ger dig de hälsosamma, lätta rätter som du alltid har drömt om, med vitaminer, mineraler och smaker bevarade.

Välj funktionen ren ånga och lägg sedan dina ingredienser i den specialdesignade pannan. Ångan tar sig sakta genom maten och tillagar den vid en temperatur lägre än 100 °C.

Med fem förprogrammerade ång- funktioner kombinerar ugnen varmluft och ånga. När du har valt din funktion ställer ugnen automatiskt in rätt temperatur och den mängd ånga som behövs under tillagningen.

Pro Bakery

Traditionellt bröd Maltbröd Pizza med tjock botten Pizza med tunn botten Paj Baguette

Pro Pastry

Petits-choux-deg Croissant Sockerkaka Fruktkaka Mördeg

Specialfunktioner

Låg temperatur, hög precision

Specialtillagning

Denna ugn kan också hjälpa till med särskild matlagning som kräver lägre temperaturer, till exempel långsam matlagning (“slow cooking”), torkning av frukt och grönsaker samt yoghurttillagning.

Twelix-basfunktion

Denna funktion värmer det nedre ringelementet för att ge dig fint gräddade bakverk och pizzor och även ljuvliga cocotte-rätter. Med den här funktionen får du perfekta bottnar varje gång!

ÖVRIGA FUNKTIONER

Matlagning på flera nivåer

Du kan placera rätter på tre olika nivåer för jämnt tillagad mat som är perfekt gyllenbrun.

Tewlix-grillfunktion

Du kan aktivera det nedre ringelementet samt grillen. Din mat kommer att bli perfekt genomstekt och grillad i båda pannorna samtidigt.

TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER

Ångtillbehör

Den kan kopplas in i baksidan av ugnen och omvandla din varmluftsugn till tre olika modeller: ren ånga, ångfunktion och varmluftsugn.

Mattermometer

Det gör att du kan mäta den exakta innertemperaturen hos maten under tillagningen och kan stänga av ugnen automatiskt när perfekt temperatur har uppnåtts.

Torkningsgaller

Med den särskilda torkfunktionen kan du torka många typer av livsmedel, från grönsaker som spenat, tomater och champinjoner till frukt.

2 teleskopguider

Ugnen levereras med teleskopställningar som gör det enkelt att sätta in och ta ut maten för att provsmaka och krydda den.

2 galler och 2 bakplåtar

Gallren hjälper till med rätt luftcirkulation för maten. Bakplåtarna kan användas för bakning eller för att ställa små ugnsformar på.

LÅT DIG INSPIRERAS AV VÅRA RECEPT

Piggvar- och laxrulle, vietnamesisk vårrulle och quinoacocotte med tamarind

Släpp loss din kreativitet med fler recept

Få fler tips och tricks för Twelix Artisan-ugnen!

Black Steel Collection

Twelix Artisan-ugnen är också en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den nya KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Bruksanvisning

Hämta

Energimärkning, informationsblad

Hämta

Energimärkning, etikett

Hämta

Produktblad

Hämta

Startguide

Hämta

5 års garanti

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.