Skip the navigation

Elektrisk vattenkokare som startar dagen

Vad är det första du gör på morgonen? Sätter på vattenkokaren, naturligtvis. Ta dig an dagen med en elektrisk vattenkokare som är effektiv, generös, hållbar och snyggt utformad.

black-kettle-with-brownie
cream-kettle-and-toaster

Välj en stil på din elektriska vattenkokare

Det finns en vattenkokare som matchar brödrosten och bildar ett snyggt set. Eller bildar en färgklick med något annat. Kanske är du en röd person som föredrar att koppla av med crème eller vara cool med svart. Det finns eleganta, moderna modeller och tidlösa vattenkokare med klassiskt utseende. Valet är ditt.

UPPTÄCK

Elektriska vattenkokare med tidlös design

red-kettle-serving-hot-water-in-a-cup

Den förstklassiga vattenkokaren gör allt

Artisan 1,5 l vattenkokare – Artisan har också en slät, rundad design. Den kan se tidlös ut, men den här vattenkokaren är uppdaterad med smarta funktioner och praktiska extrafunktioner. Du kan justera temperaturen så att den passar din infusion och konstruktionen med dubbla väggar innebär tyst kokning, och att vattnet är varmt på insidan fast den är sval på utsidan.

UPPTÄCK
cream-kettle-with-flowers

Den klassiska kupolformade vattenkokaren

Om du har stylat ditt kök med ett tidlöst utseende och föredrar en tidlös stil kommer du att älska vattenkokaren på 1,25 l med en klassisk kupolform. Den här kurviga elektriska vattenkokaren speglar vattenkokaren för spis och finns i ett urval av ikoniska KitchenAid-färger och kokar vatten snabbt för att spara energi.

UPPTÄCK

Var exakt med en vattenkokare med variabel temperatur

Du vill inte ha en full, hård kokning för alla varma drycker. Du kan faktiskt skada smaken med skållhett vatten. Te- och kaffeälskare väljer vattenkokare med variabla temperaturer, elektriska vattenkokare, vilket gör att du kan välja rätt temperatur för din bryggning.

black-kettle-with-tea-pancakes-and-fruits

Stort är vackert

Den större vattenkokaren på 1,7 l har också en justerbar temperatur. Ställ in den nivå du vill ha från 50 till 100 °C, tack vare den digitala displayen. Den här generöst tilltagna elektriska vattenkokaren har också en funktion för hålla temperaturen vid önskad temperatur i upp till 30 minuter när vattenkokaren lämnas på bottenplattan. Praktiskt när du har bråttom.

UPPTÄCK
cream-kettle-zoom-on-temperature-control

Den idealiska temperaturen

En annan vattenkokare med variabel temperatur är vattenkokaren 1,5 l – Artisan. Du kan välja mellan 7 temperaturer genom att trycka på omkopplaren – från 50 °C till 100 °C – och det passar allt från delikat vitt och grönt te upp till svart te och örtinfusioner. Vattnet kokas effektivt och tyst och du kan kontrollera temperaturen medan du häller.

UPPTÄCK
kettle-with-digital-precision-artisan-serving-hot-water-in-glass-cup

Häll som ett proffs

Vattenkokaren KitchenAid 1 l med digital precision – Artisan har en variabel temperaturväljare i steg om 1 grad och en termometer med bryggtermometer som visas på locket. Den kommer att nå önskad temperatur sakta men säkert för att få ett exakt resultat. Den har till och med en svanhalspip så att du kan hälla över nymalet kaffe med jämnt flöde som en äkta barista.

UPPTÄCK
black-kettle-and-toaster-with-4-cups-of-tea

Snyggt designad vattenkokare

Utmärkt design gör apparaterna till ett nöje att använda. Uppdatera frukosten med vattenkokaren på 1,5 liter. Den levereras med nya funktioner och ett oemotståndligt kurvigt utseende. Trots att den har en generös kapacitet på 1,5 liter kokas ändå vattnet upp snabbt och vattenkvaliteten bibehålls tack vare insidan av rostfritt stål. Den är blank och rund och har ett dekorband i krom som ser snyggt ut på bordet. Gillar du utseendet? Matcha den med en brödrost för två brödskivor (långt fack) så har du ett set.

UPPTÄCK
black-kettle-and-toaster-whith-matcha-latte

Vatten som smakar bra

Vattnets kvalitet gör stor skillnad när du gör en varm dryck. KitchenAid-vattenkokaren har en insida i rostfritt stål så att vattenkvaliteten och smaken bibehålls. Se till att du rengör och kalkar av den elektriska vattenkokaren regelbundet. Du kan göra det genom att koka upp vitvinsvinäger och en vattenlösning och lämna det över natten. Skölj noggrant innan du använder den igen.

Brödrost som matchar din vattenkokare

cream-kettle-and-toaster-on-wood-table