i

KOASP 60602 - 859991533290

TWELIX ARTISAN PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN 60 CM – NYHET KOASP 60602

Denna KitchenAid-ugn är perfekt anpassad för ångad mat: På baksidan av ugnsutrymmet finns en speciell funktion där du kan koppla in tillbehör för ånga, en speciell täckt panna som skapar en idealisk miljö för perfekt tillagning av ångkokta rätter. Också genom att välja bara en del av detta tillbehör kan du använda hela ugnsutrymmet och laga mat med en kombination av ventilation och ånga. Med den rena ångfunktionen kan du njuta av härliga grönsaker, såsom kronärtskockor, pumpa och potatis, och även skaldjur, räkor, scampi och skaldjur tillagade på ett naturligt, hälsosamt sätt. Läs mer ... De förprogrammerade ångfunktionerna ger olika kombinationer av ånga och ventilation. Välj helt enkelt en som passar ditt recept så ställer ugnen automatiskt in rätt temperatur och den mängd ånga som behövs under tillagningen för att ge ett perfekt resultat varje gång. Om du älskar att vara ännu mer kreativ, varför inte prova Custom Steam-funktionen? Upptäck de oändliga möjligheterna med denna ugn genom att justera dina valda inställningar för att se till att dina favoriträtter alltid blir perfekt tillagade. Totalt erbjuder denna ugn 34 funktioner som - 11 professionella funktioner (5 för mördegsbakning, 6 för bakning)- 10 specialfunktioner (snabb förvärmning, upptining, varmhållning, jäsning, 2 lägen för långsam matlagning, torkning, yoghurttillverkning, twelibas, eko-varmluft)- 8 traditionella funktioner (1 konvektionstillagning, 2 artisan, 3 grill, 1 varmluft, 1 varmluftsbakning)Den extra stora ugnsvolymen på 73 liter erbjuder 5 nivåer för jämn tillagning av dina maträtter. Ugnen har också en mattermometer. Matens innertemperatur visas alltid på ugnens LCD-display och när du har valt önskad temperatur håller din KitchenAid-ugn den här temperaturen med absolut precision för perfekta resultat varje gång. Stäng

Storlek

Mäta
Bredd (mm)
595
Höjd (mm)
595
Djup (mm)
561

Jämn tillagning på tre nivåer samtidigt

Twelix Artisan-ugnen ger dig tre olika tillagningssätt i en enda ugn: ren ånga, med ångfunktion och varmluft. Tack vare den rena ångfunktionen kan du njuta av läckra grönsaker och även fisk och skaldjur tillagade på ett naturligt, hälsosamt sätt. Denna teknik optimerar luftflödet och värmefördelningen i ugnen, vilket minskar förvärmning och tillagningstider och garanterar att luften cirkulerar jämnt och att dina rätter är korrekt och jämnt tillagade. Matlagningen med Twelix Artisan-ugnen är superenkel, men det är också rengöringen: En pyrolytisk funktion besparar dig både tid och krafter.

Professionella funktioner

Twelix Artisan-ugnen erbjuder 18 professionella funktioner att välja bland vilka simulerar tips och tricks från stjärnkockarna och bestämmer vilka uppvärmningselement som ska användas.

Artisan-ångfunktion

Den ger dig de hälsosamma, lätta rätter som du alltid har drömt om, med vitaminer, mineraler och smaker bevarade.

Välj funktionen ren ånga och lägg sedan dina ingredienser i den specialdesignade pannan. Ångan tar sig sakta genom maten och tillagar den vid en temperatur lägre än 100 °C.

Med fem förprogrammerade ång- funktioner kombinerar ugnen varmluft och ånga. När du har valt din funktion ställer ugnen automatiskt in rätt temperatur och den mängd ånga som behövs under tillagningen.

Pro Bakery

Traditionellt bröd Maltbröd Pizza med tjock botten Pizza med tunn botten Paj Baguette

Pro Pastry

Petits-choux-deg Croissant Sockerkaka Fruktkaka Mördeg

Specialfunktioner

Låg temperatur, hög precision

Specialtillagning

Denna ugn kan också hjälpa till med särskild matlagning som kräver lägre temperaturer, till exempel långsam matlagning (“slow cooking”), torkning av frukt och grönsaker samt yoghurttillagning.

Twelix-basfunktion

Denna funktion värmer det nedre ringelementet för att ge dig fint gräddade bakverk och pizzor och även ljuvliga cocotte-rätter. Med den här funktionen får du perfekta bottnar varje gång!

ÖVRIGA FUNKTIONER

Matlagning på flera nivåer

Du kan placera rätter på tre olika nivåer för jämnt tillagad mat som är perfekt gyllenbrun.

Tewlix-grillfunktion

Du kan aktivera det nedre ringelementet samt grillen. Din mat kommer att bli perfekt genomstekt och grillad i båda pannorna samtidigt.

Pyrolytisk funktion

Spara tid och krafter med den pyrolytiska rengöringsfunktionen. Insidan av ugnen låser sig, värms upp till 500 °C och förvandlar matrester till aska som du sedan bara torkar bort när de har svalnat.

TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER

Ångtillbehör

Den kan kopplas in i baksidan av ugnen och omvandla din varmluftsugn till tre olika modeller: ren ånga, ångfunktion och varmluftsugn.

Mattermometer

Det gör att du kan mäta den exakta innertemperaturen hos maten under tillagningen och kan stänga av ugnen automatiskt när perfekt temperatur har uppnåtts.

Grillspett

Det garanterar att ditt kött tillagas till perfektion. Perfekt för ugnsstekning av stora stekar och kyckling.

Torkningsgaller

Med den särskilda torkfunktionen kan du torka många typer av livsmedel, från grönsaker som spenat, tomater och champinjoner till frukt.

2 teleskopguider

Ugnen levereras med teleskopställningar som gör det enkelt att sätta in och ta ut maten för att provsmaka och krydda den.

2 galler och 2 bakplåtar

Gallren hjälper till med rätt luftcirkulation för maten. Bakplåtarna kan användas för bakning eller för att ställa små ugnsformar på.

LÅT DIG INSPIRERAS AV VÅRA RECEPT

Piggvar- och laxrulle, vietnamesisk vårrulle och quinoacocotte med tamarind

Släpp loss din kreativitet med fler recept

Få fler tips och tricks för Twelix Artisan-ugnen!

Black Steel Collection

Twelix Artisan-ugnen är också en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den nya KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Bruksanvisning

Hämta

Energimärkning, informationsblad

Hämta

Energimärkning, etikett

Hämta

Produktblad

Hämta

Startguide

Hämta

5 års garanti

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Specifikationer


Energi & Prestanda

Energieffektivitetsklass - NY (2010/30/EC) A+
Energiförbrukning per cykel, konventionell - NY (2010/30/EC) 0.91
Energiförbrukning per cykel, forcerad luftkonvektion - NY (2010/30/EC) 0.7

Tekniska data

Bredd (mm) 595
Bredd, emballerad produkt (mm) 630
Djup (mm) 561
Djup, emballerad produkt (mm) 650
Höjd (mm) 595
Höjd, emballerad produkt (mm) 690
Nettovikt (kg) 53.4
Bruttovikt (kg) 56.4
Säkring (A) 16
Anslutningskabelns längd (cm) 180
Effekt 3650
Storlek ugn Stor
EAN kod 8003437834035
Inbyggd / Fristående Inbyggd

Produktegenskaper

Roterande grillspett Ja
Ugnsfalsar Utdragbara
Timerfunktion Elektronisk
Klockautomatik Start och stopp
Typ av reglering - elektronisk eller mekanisk? Mekanisk och elektronisk kombination
Användbar volym (av hålrum) - NY (2010/30/EC) 73
Typ av ugnsrengöring Pyrolytisk
Energiförsörjning El

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
top

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.