i

KOQCX 45600 - 851344701900

KOMPAKT KOMBIUGN 45 CM KOQCX 45600 KOQCX 45600

"Med anti-fingeravtrycksbehandlat stål för att bevara skönheten genom att avvärja fingeravtryck och möjliggöra enkel rengöring. Professionell prestanda, ikonisk design och hantverksmässig kvalitet du är van vid. Vatten som förvandlas till ånga fascinerar oss som kan se poesi på oväntade platser. KitchenAids ågnugn är tack vare sina många funktioner just det: poesi i kombination med kreativitet och innovation för en ny matlagningsupplevelse. Funktionen Pure Steam genererar ånga via en behållare vid sidan av ugnen som omsluter maten som ett moln, vilket ger din ingrediens så som sparris en ny smakdimension. Läs mer ... Näringsrikt och hälsosamt på samma gång och reda för till exempel en fantastisk risotto! Upptäck också Sous-vide-recept: en multifunktion som består av 10 lägen att experimentera med för att pass de mest spännande typerna av matlagning. Tack vare fläkten kan din KitchenAid kombi-ångugn även kombinera ånga med varmluft för att laga läckra rätter som är perfekt gyllene på utsidan och samtidigt saftiga på insidan. Dessutom kan du ha full kontroll med de fyra nivåerna av ånginjektion. Ågnugnen i svart rostfritt stål har också en mattermometer. Använder du denna visas ständigt matens kärntemperatur på den digital ugnsdisplayen och när du har valt önskad värmenivå kommer din KitchenAid ångugn att upprätthålla temperaturen med absolut precision - så att du till exempel kan laga en enastående kyckling med vin. ". Stäng

Storlek

Mäta
Bredd (mm)
595
Höjd (mm)
455
Djup (mm)
537

En resa för att upptäcka fantastiska naturliga smaker

Tack vare en fläkt på baksidan av ugnen kan KitchenAid Compact Combi Oven också kombinera ånga och fläktdriven luft för att laga läckra rätter som är perfekt brynta på utsidan och möra och saftiga på insidan. Plus, med fyra nivåer av ånga har du alltid fullständig kontroll.

Ren ånga, rena äkta smaker

När du lagar mat med ånga bevaras näringsämnen och smak på ett magiskt sätt, och maten blir saftig och bara smälter i munnen.

Ångkokning är det perfekta sättet att laga hälsosamma, lätta rätter. Bara välj dina ingredienser och lägg dem i den specialdesignade pannan. Ångan tillagar maten jämnt vid en temperatur lägre än 100 °C för att behålla alla vitaminer, mineraler och näringsvärden.

Specialfunktioner

Ugnen kommer att vara din bundsförvant med sina speciella tillagningsmetoder som kräver hög precision och maximal kontroll.

Assisterad matlagning

Denna smarta funktion har en meny med programmerade recept som visas när man trycker fram dem med en knapp. Compact Combi-ugnen har 70 rätter att välja bland. Så du kan alltid tryggt laga mat med vetskapen om att din KitchenAid-ugn kommer att göra det rätt.

Yoghurttillagning

En enkel autofunktion för tillagning av hemgjord yoghurt med bara ett klick

Slutjäsning

Tack vare den fuktiga miljö som skapas av den varma ångan får alla kakor och bröddeg med jäst att förbättras i strukturen för bättre slutresultat.

Konservering

Den idealiska funktionen när du vill göra i ordning burkar till livsmedel som frukt eller grönsakskonserver, och den är också användbar för att sterilisera burkar till samma ändamål.

TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER

Mattermometer

Det gör att du kan mäta den exakta innertemperaturen hos maten under tillagningen och kan stänga av ugnen automatiskt när perfekt temperatur har uppnåtts.

1 galler och 1 bakplåt

Gallren hjälper till med rätt luftcirkulation för maten. Bakplåtarna kan användas för bakning eller för att ställa små ugnsformar på.

Svamp

Under intensiv användning eller hög luftfuktighet kan det vara bra att använda den medföljande svampen för att avlägsna överskottskondens från botten av ugnsutrymmet.

Droppbricka

Sätt in brickan på det nedre gallret i ugnsutrymmet för att samla kondensdroppar från den övre perforerade brickan. Kan också rymma bakplåtar när man lagar mat på flera nivåer.

LÅT DIG INSPIRERAS AV VÅRA RECEPT

Släpp loss din kreativitet med fler recept

Black Steel Collection

Compact Combi-ugnen är också en av de nya hushållsapparaterna som ingår i den nya KitchenAid Black Stainless Steel-kollektionen: rent svart rostfritt stål, borstat för ett unikt och varmt utseende som är elegant och stilfullt.

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Bruksanvisning

Hämta

Installationsanvisning

Hämta

Energimärkning, informationsblad

Hämta

Energimärkning, etikett

Hämta

Produktblad

Hämta

5 års garanti

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Specifikationer


Tekniska data

Bredd (mm) 595
Bredd, emballerad produkt (mm) 668
Djup (mm) 537
Djup, emballerad produkt (mm) 688
Höjd (mm) 455
Höjd, emballerad produkt (mm) 585
Nettovikt (kg) 31
Bruttovikt (kg) 34
Säkring (A) 10
Anslutningskabelns längd (cm) 125
Effekt 1450
Inbyggnadsdjup i nisch (mm) 550
Min inbyggnadshöjd i nisch (mm) 460
Max inbyggnadshöjd i nisch (mm) 460
Storlek ugn Medium
EAN kod 8003437395109
Inbyggd / Fristående Inbyggd

Produktegenskaper

Timerfunktion Elektronisk
Klockautomatik Start och stopp
Typ av reglering - elektronisk eller mekanisk? Mekanisk och elektronisk kombination
Användbar volym (av hålrum) - NY (2010/30/EC) 29

Energi & Prestanda

Energieffektivitetsklass - NY (2010/30/EC) A
Energiförbrukning per cykel, forcerad luftkonvektion - NY (2010/30/EC) 0.6

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
top

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.