i

KOSCX 45600 - 851344601900

REN ÅNGUGN 45 CM KOSCX 45600

Med anti-fingerprint-teknologi som ser till att du slipper fingeravtryck på dina maskiner och gör rengöringen enkel. Professionell prestanda, ikonisk design och den kockkvalitet du är van vid. Magin när vatten förvandlas till ånga fascinerar de av oss som har förmågan att uppleva poesi på oväntade platser. KitchenAids ångugn är med sina många funktioner som poesi kombinerat med kreativitet och innovation, för en ny matlagningsupplevelse. Den rena ångfunktionen som genereras av en panna vid sidan av ugnen sveper in maten i ett moln, vilket ger din lila sparris med räkor en helt ny smak. Läs mer ... Näringsrik och hälsosam på en gång för en stor risotto! Upptäck också Sous-vide recipes: recept för Sous-Vide Cooking är en multifunktion bestående av 10 lägen för att experimentera med, via de mest spännande typer av mat. Och tack vare fläkten kan din KitchenAid kombiångugn också kombinera ånga och fläktdriven luft för att laga härliga rätter, perfekt gyllenbruna på utsidan och saftiga och möra på insidan. Plus, med 4 nivåer av ånginsläpp har du full kontroll. Black Stainless Steel Combi Steam Oven har dessutom en mattermometer. Matens innertemperatur visas alltid på ugnens LCD-display och när du har valt önskad temperatur håller din KitchenAid-ångugn den här temperaturen med absolut precision, vilket är nödvändigt när du vill laga en fantastisk Bresse-kyckling med gult vin. Stäng

Storlek

Mäta
Bredd (mm)
595
Höjd (mm)
455
Djup (mm)
537

Rena autentiska smaker

Ångkokning är det perfekta sättet att laga hälsosamma, lätta rätter. Bara välj dina ingredienser och lägg dem i den specialdesignade pannan. Ångan tillagar maten jämnt vid en temperatur lägre än 100 °C för att behålla alla vitaminer, mineraler och näringsvärden. Kött, fisk och grönsaker behåller sin ursprunglig färg och konsistens.

Det är dags att bli hälsosam!

Matlagning med ånga är idealisk för att skapa läckra, lätta och otroligt hälsosamma rätter eftersom ingen olja, inget fett och inga kryddor behövs.

Specialfunktioner

Ugnen kommer att vara din bundsförvant med sina speciella tillagningsmetoder som kräver hög precision och maximal kontroll.

Assisterad matlagning

Denna smarta funktion har en meny med programmerade recept som visas när man trycker fram dem med en knapp. The Pure Steam-ugnen har 31 rätter att välja bland. Så du kan alltid tryggt laga mat med vetskapen om att din KitchenAid-ugn kommer att göra det rätt.

Yoghurttillagning

En enkel autofunktion för tillagning av hemgjord yoghurt med bara ett klick

Slutjäsning

Tack vare den fuktiga miljö som skapas av den varma ångan får alla kakor och bröddeg med jäst att förbättras i strukturen för bättre slutresultat.

Konservering

Den idealiska funktionen när du vill göra i ordning burkar till livsmedel som frukt eller grönsakskonserver, och den är också användbar för att sterilisera burkar till samma ändamål.

TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER

Mattermometer

Det gör att du kan mäta den exakta innertemperaturen hos maten under tillagningen och kan stänga av ugnen automatiskt när perfekt temperatur har uppnåtts.

1 galler och 1 bakplåt

Gallren hjälper till med rätt luftcirkulation för maten. Bakplåtarna kan användas för bakning eller för att ställa små ugnsformar på.

Svamp

Under intensiv användning eller hög luftfuktighet kan det vara bra att använda den medföljande svampen för att avlägsna överskottskondens från botten av ugnsutrymmet.

Droppbricka

Sätt in brickan på det nedre gallret i ugnsutrymmet för att samla kondensdroppar från den övre perforerade brickan. Kan också rymma bakplåtar när man lagar mat på flera nivåer.

LÅT DIG INSPIRERAS AV VÅRA RECEPT

Terrin med sjötunga, havskräftor och rökt lax

Släpp loss din kreativitet med fler recept

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Bruksanvisning

Hämta

Installationsanvisning

Hämta

Produktblad

Hämta

5 års garanti

KitchenAid vet att en passionerad gourmet älskar sitt kök och endast förlitar sig på det bästa för att göra det unikt.

Det är därför vi på KitchenAid erbjuder våra kunder en garanti som täcker kostnaden för arbete och reservdelar under fem år när du köper minst 3 apparater.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Specifikationer


Tekniska data

Bredd (mm) 595
Bredd, emballerad produkt (mm) 668
Djup (mm) 537
Djup, emballerad produkt (mm) 688
Höjd (mm) 455
Höjd, emballerad produkt (mm) 585
Nettovikt (kg) 31
Bruttovikt (kg) 34
Säkring (A) 10
Anslutningskabelns längd (cm) 125
Max inbyggnadshöjd i nisch (mm) 460
Min inbyggnadsbredd i nisch (mm) 568
Min inbyggnadshöjd i nisch (mm) 460
Max inbyggnadsbredd i nisch (mm) 556
Ugnsutrymmets bredd, mm 372
Inbyggnadsdjup i nisch (mm) 550
EAN kod 8003437395093
Inbyggd / Fristående Inbyggd

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
top

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.