Hem>Tillbehör> Tillbehör för Köksmaskin

Vidga dina vyer med delar till köksmaskinen

Du kanske älskar att använda köksmaskinen till att baka, mixa och knåda, men du kan göra mycket mer också. Med vårt spännande utbud av delar kan du utöka din repertoar och skapa allt från falafel till lasagne.

Gör något nytt

Strawberry ice cream

Njut av sötsaker

När du har bemästrat dina favorittårtor och -kakor kanske det är dags att du vidgar dina vyer? Gör glass, sorbet, sylt, paj, coulis och egen citrusjuice.
Making shreds for rainbow salad with vegetable slicer and shredder

Vackert hälsosam

Näringsrika rätter får wow-faktor med våra delar. Gör helt jämna grönsaksskivor till kanapéer eller lasagne, strimlor till wokrätter och strimlor till regnbågssallader.
Cauliflower Rice Salad

Vegetarianer och veganer

Älskar du vad jorden ger? Det är roligt att experimentera med hemgjort blomkålsris, kryddig falafel, köttfria korvar, vegetariska nudelrätter, auberginelasagne och mycket mer.

Varför köpa till valfria delar?

  • Experimentera och utöka din repertoar
  • Använd din köksmaskin som ett centralt nav
  • Hållbara verktyg i rostfritt stål
  • Stabila, säkra och drivs av din köksmaskin
  • Enkel att montera, rengöra och förvara
Why choose optional attachment

Släpp loss din kulinariska kreativitet

Med rätt verktyg blir allt möjligt.

Hemlagad pasta utan krångel

Det är något mycket tillfredsställande med att göra egen pasta. Det är förvånansvärt enkelt, särskilt om du gör degen i en köksmaskin. Och vi har två pastamaskiner att välja mellan för att hjälpa dig att skapa proffsig pasta av din deg. Med vår pastapress för sex olika former kan du välja vilken form du vill ha och klippa pastan när den kommer ut ur pressen. Med det tredelade setet med pastatillskärare och pastavals kan du kavla ut degen med pastavalsen och sedan mata in den i spaghetti- eller fettucciniskäraren med tjockleken du har valt. 

När du har din vackert färska, goda pasta är möjligheterna oändliga. Från en klassisk pasta med vitlök och olja, eller familjefavoriten makaroner i ost, till din egen kreativa pasta, kan dessa smarta delar piffa upp alla måltider.

Different pasta shapes with pasta cutters and roller 3-piece set

Frukt och grönsaker med en twist

Gör något nytt av vardagsrecepten med vår grönsakssvarv. Du kan enkelt snurra fram de berömda zucchininudlarna (eller zudlarna), och det finns så många andra läckra och roliga ingredienser och recept att prova. 

Sötpotatis, rödbetor eller gurka är läckra och hälsosamma alternativ till pasta eller nudlar. Men det är inte allt – vår grönsakssvarv kan även användas till att kärna ur, skiva och skala. Förbered och skiva äpplen till pajer, eller gör dina egna grönsaks- eller fruktchips. Överraska dina gäster med spännande skapelser.

Spiralized zucchini pasta with broccoli basil pesto

Hacka, mal eller riv på några minuter

Vårt köttkvarns- och korvhornstillbehör är ett otroligt mångsidigt verktyg. Det kan inte bara användas för att hacka och mala kött, utan även för att riva ost, göra ströbröd och mala grönsaker till för såser och dippar. 

Du kan äta och känna dig trygg i att du har koll på exakt vad dina korvar och hamburgare innehåller. Du kan dessutom lägga till en personlig touch för att verkligen göra dem till dina egna. Kvarnen och korvhornet är enkla att använda och rengöra. Grillfesten blir sig aldrig lik igen …

Mince grind in minutes

Återupptäck glädjen i att skapa

Med smarta verktyg till hjälp kan du göra mer med din mat och ha roligt under den kreativa processen.

Servera något roligt

Har du problem med att få barnen att äta grönsaker? Ibland kan det räcka med att ändra grönsakernas utseende. Med vår frukt- och grönsakssvarv kan du göra knasiga sötpotatisnudlar eller slingriga sallader. Och de kommer att älska att packa upp smaskiga fyllningar i nyskivade gurkskivor gjorda med vår frukt- och grönsakshyvel. Du kan skapa alla möjliga grönsaksformer med matberedarens delar – kuber, tärningar, skivor, juliennestavar eller strimlor. Med slowjuicern för köksmaskiner kan du smyga in näringsfylld frukt- och grönsaksjuice eller -puré i deras favoriträtter. Perfekt för kräsna barn!

Stand mixer spiralizer spring rolls

Öka din kreativitet med KitchenAid-tillbehör

All mixer accessories

Alla tillbehör till köksmaskiner

Utöka din repertoar genom att montera allt från en pastavals till en matberedare eller en vacker ny skål.
SÖK NU
Irresistible mixing bowls

Oemotståndliga skålar

När det gäller våra skålar har urvalet blivit så mycket bredare. Välj ditt favoritutseende, material och detaljer som måste finnas, t.ex. en mängdmarkering.
SÖK NU
Replacement mixer parts

Reservdelar till köksmaskinen

Växla mellan visp, flatblandare eller degkrok på köksmaskinen. Alla finns tillgängliga i olika varianter som non-stick-beläggning.
SÖK NU
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.