Skip the navigation
Blenders>Tillbehör till blenders>GLASTILLBRINGARE 1,4 L FÖR BLENDER

GLASTILLBRINGARE 1,4 L FÖR BLENDER

5KSB2048JGA

2 års garanti

Glastillbringare på 1,4 l för din blender K400, K150 eller K130. Säkert lock, hällpip.

kr 999,00
  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Tålig glaskanna för alla blandningar

Den här extra tåliga glaskannan är till för att slänga ihop alla möjliga blandningar med din K400-, K150- eller K130 Artisan-blender. Något härligt fräscht och sammetslent exempelvis. Vad kommer du att göra?

Passar modellerna K400, K150 och K130 (1)

1,4-liters kanna med enkelvägg

Asymmetriska knivblad i rostfritt stål

Tätslutande lock med mätkopp

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

KitchenAids glaskanna 5KSB2048JGA är tillverkad för våra K400-, K150- och K130-blenders.

Tålig kanna för K400, K150 eller K130

Vispa ihop läckra blandningar i din K150, K130 eller K400 Artisan-blender med en extra KitchenAid-blenderglaskanna. Den klarar av de mest svårjobbade ingredienserna för att göra fräsch och läcker soppa, salsa, smoothie eller sorbet. 

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-man-pouring-ingridients-from-the-jar

Få ut det mesta av din blender

KitchenAids blenderkanna på 1,4 l är gjord för blenders K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) eller K130 (5KSB1320). Precis som den kannan som medföljde din blendern maximerar den här kannans fyrkantiga design prestandan. Du kan slänga i alla möjliga ingredienser och konsistenser, inklusive frön, nötter, is, fryst frukt och kompakta grönsaker. Få perfekt smak och jämna resultat vad du än gör, näringsrika hemlagade soppor, barnmat, nötsmör, såser, dippsåser eller frukostsmoothies.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-silk-pink-blender-with-jar-making-smoothie

Kraftfull vortex med en knapptryckning

Glaskannan till KitchenAid-blendern är utformad för att optimera prestandan hos K400, K150 och K130 Artisan-blenders. Den fyrkantiga kannan har inre ribbor, som hela tiden skickar ingredienserna tillbaka in mot knivbladen som skapar en kraftfull vortex för maximal blandning. Det tillhörande silikonlocket sitter säkert fast, det praktiska handtaget och hällpipen gör det enkelt att hälla, vilket gör att den är perfekt för att med dig när du är på språng.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-empire-red-blender-woman-putting-ingredients-in-jar

Asymmetriska knivblad för jämna resultat

KitchenAids blenderkanna på 1,4 liter är designad för att tillsammans med knivbladen i rostfritt stål snabbt bryta ned ingredienserna. De asymmetriska knivbladen är exakt vinklade i 4 riktningar för riktigt jämna resultat. 


De 3 mm tjocka bladen är väldigt skarpa och tillverkade av härdat rostfritt stål, de klarar av de tuffaste, mest fibrösa ingredienserna och ger dig härligt släta blandningar om och om igen. Prova att göra ditt eget cashewnötsmör, eller en hälsosam grönkåls- och ananassmoothie? Möjligheterna är oändliga.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-secure-lid-with-handy-measuring-cup-close-up

Säkert lock med praktisk mätkopp

Det tätslutande locket på blenderkannan är tillverkat av silikon och har även en mätkopp. Mätkopppen är praktisk för att mäta upp och tillsätta ingredienser på upp till 60 ml i blenderkannan utan att behöva stänga av. Du kan tillsätta vad du vill, när du vill, utan att oroa dig för kladd och spill. 

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-lid-with-measuring-cup-in-dishwasher

Mindre kladd och enkel rengöring

Vi älskar praktiska små detaljer. Våra blenders har en mjukstartsfunktion som försiktigt börjar dra in maten mot knivbladen för att sedan snabbt öka till vald hastighet.


Det är också enkelt att diska kannan. Med blenderns självrengöringscykel kan du fylla blenderkannan till hälften med vatten och en droppe diskmedel och sedan köra cykeln. Behållaren på 1,4 liter och locket tål även maskindisk. Lätt som en plätt!

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?

Ansvarsfriskrivning
  1. Passar till blenders av modell K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) och K130 (5KSB1320)