Skip the navigation
Blenders>Tillbehör till blenders>BLENDERTILLBRINGARE 1,66 L FÖR TERMISK KONTROLL

BLENDERTILLBRINGARE 1,66 L FÖR TERMISK KONTROLL

KSBC56D

Värmereglerande tillbringare med dubbla väggar för blendern Professional Power.

kr 2 199,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Den håller blandningarna varma – eller kalla!

KitchenAids värmereglerande kanna, 5KSBC56D, passar KitchenAids professionella blender och håller livsmedlen varma eller kalla längre. Gör allt från smoothies till såser som bibehåller precis rätt temperatur.

Passar den professionella blendern (5KSBC1B0)

Värmereglerande 1,66 l-kanna med dubbla väggar

Asymmetriska knivblad i rostfritt stål

Tätslutande lock med mätkopp

Tål maskindisk

Vad finns i förpackningen?

Den värmereglerande kannan 5KSBC56D från KitchenAid är precis vad som behövs i ett kommersiellt kök. Den håller innehållet i rätt temperatur för dina kunder.

Värmereglerande kanna från KitchenAid för rätt temperatur

Kallt hålls kallt och varmt förblir varmt. Med denna 1,66 liter-blenderkanna från KitchenAid håller sig blandningarna i önskad temperatur längre. Den passar vår professionella blender (5KSBC1B0) och är precis vad som behövs i ett stressigt kommersiellt kök.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blender-with-jar-in-the-kitchen-making-soup

Tillverkad för den professionella blendern

Om du redan har den professionella blendern (5KSBC1B0) så är den värmereglerande kannan på 1,66 liter ett utmärkt tillbehör i köket. Kannan klickas enkelt på plats i blenderbasen, och den kraftfulla motorn och exklusiva KitchenAid-knivbladsdesignen tar sig enkelt igenom även de mest svårjobbade livsmedlen. Var kreativ, bemästra de senaste blendertrenderna och få perfekta, lena resultat.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-close-up

Hur fungerar det? Dubbla väggar

Behåll temperaturen på varma och kalla rätter. Värmereglerande blenderkanna på 1,66 liter med samma konstruktion som den medföljande blenderkannan, men med dubbla väggar. 


Det gör att temperaturen inne i kannan bibehålls så att innehållet hålls varmt eller kallt längre. Blandningen håller perfekt temperatur medan du fortsätter med något annat, t.ex. lagar färdigt maten. Om kunderna är nöjda blir du nöjd.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-top-view-blending-ingredients

Vår egen asymmetriska knivbladsdesign

Blenderkanna som håller soppor och kalla drycker i optimal temperatur, med samma knivbladsdesign som den kanna som medföljer blendern. Knivbladen i rostfritt stål blandar i fyra olika vinklar och drar in innehållet mot mitten. Knivbladen, som är 3 mm tjocka arbetar sig enkelt genom skrymmande och hårda livsmedel, så som nötter, frön, fryst frukt och fiberrika grönsaker, och omvandlar dem till sammetslena blandningar.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blener-with-jar-in-the-kitchen

Mät och tillsätt ingredienser i farten

Har du glömt en viktig ingrediens? Eller behöver blandningen något lite extra? Inga problem. Locket har ett praktiskt avtagbart mått så att du kan mäta (högst 60 ml) och tillsätta ingredienser medan blandningen pågår. Locket sitter säkert medan du tillsätter ingredienser, så du behöver inte oroa dig för kladd och spill.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-in-dishwasher

Rengörs snabbt och enkelt

På tal om kladd: blenderkannan är, precis som själva blendern, enkel att rengöra. När du är klar med användningen är det bara att sätta in kannan, knivbladen, locket och det avtagbara handtaget i diskmaskinen. Jobbet klart!

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?