Hem>Tillbehör>Tillbehör till Blender> 1,4 l GLASTILLBLRINGARE - Tillbehör till Blender 5KSB2048JGA

1,4 l GLASTILLBLRINGARE - Tillbehör till Blender 5KSB2048JGA

kr 849,15 kr 999,00
Lägg till i kundkorgen
kr 849,15 kr 999,00
-15%
1,4 l GLASTILLBLRINGARE - Tillbehör till Blender 5KSB2048JGA
kr 849,15 kr 999,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSB2048JGA - 859711578750

Den här glastillbringaren är avsedd att optimera prestandan hos K150 & K400 Artisan-blendern.

kr 849,15 kr 999,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Extra glaskanna till din blender

Mixa enkelt hårda ingredienser och få perfekt smak med denna räfflade glaskanna till din K400 Artisan-blender

Skapar en kraftfull virvel

Den fyrkantiga kannan har ribbmönster invändigt så att innehållet förs ner mot knivbladet för bästa kraft. Var kreativ och förvandla hårda ingredienser till en len smoothie eller dipp.

Bättre blenderkraft

Kannan på 1,4 liter är utformad så att den utnyttjar K400 Artisan-blenderns kraft på bästa sätt. Har ett säkert lock, bekvämt handtag och hällpip.

Asymmetriska knivblad

De asymmetriska knivbladen mixar i fyra riktningar så att ingredienserna dras till kraftens mitt. Slipade, 3 mm tjocka och tillverkade av härdat rostfritt stål.

Utformade för extra hållbarhet

Bli mer kreativ med en K400 Artisan-blender i ditt liv. Du kan blanda alla typer av ingredienser och konsistenser i denna fyrkantiga glaskanna, som frön, nötter, is, fryst frukt och hårda grönsaker.

Kannan fungerar perfekt med knivbladen av rostfritt stål och finfördelar ingredienserna snabbt. Knivbladen är asymmetriska och exakt vinklade i fyra riktningar för bästa resultat.

Få rätt konsistens på mexikansk salsa, hemlagad soppa och smoothies. Det finns till och med ett förinställt smoothieprogram.

Healthy food on the go

Mindre spill med blendern

Det ska vara roligt att vara i köket. Du behöver inte bekymra dig för disken.

När du är klar med din veganska broccolisoppa, färska tapenade eller härliga frukostsmoothie kan du fylla 1,4-literskannan med varmt vatten och lite diskmedel och köra självrengöringsprogrammet. Voilà!

Glaskannan och locket kan även diskas i diskmaskin.

Less mess with your blender

Tillbehören
anpassas
efter ditt liv

Gör K400 Artisan-blendern perfekt just för dig med extra tillbehör så du kan förvara mixer och röror och enkelt ta dem med dig.

SÖK BLAND TILLBEHÖR ›
accessories

1,4 l GLASTILLBLRINGARE - Tillbehör till Blender 5KSB2048JGA

Den här glastillbringaren är avsedd att optimera prestandan hos K150 & K400 Artisan-blendern. Den hjälper dig att få perfekt smak och jämna resultat vare sig du gör näringsrika hemlagade soppor, barnmat, nötsmör, såser, dippsåser eller frukostsmoothies. Blendertillbringaren har inre räfflor och hörn som tvingar ingredienserna tillbaka till mitten av kniven och hjälper dig att skapa en kraftfull virvel på insidan. Den levereras med ett säkert lock och en praktisk hällpip. KitchenAids produkter är framtagna för att användas mycket, så den här glasbehållaren och dess delar är praktiska och tål diskmaskin. K150 & K400 Artisan-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör som säljs separat av KitchenAid. Bli inspirerad att spara blandningar av olika storlekar och ta dem med dig ut. Hämta en take away-mugg på 500 ml (praktisk när du vill ta med dig smoothies och juice ut), liten praktisk behållare på 200 ml, en citruspress på 1 l eller en BPA-fri plasttillbringare på 1,6 l för större satser.

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Den perfekta smaken med K400 Artisan-blendern

UPPTÄCK DEN
BLENDERS
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.