Skip the navigation
-10%

FRUKT- OCH GRÖNSAKSHYVEL

5KSMSCA

2 års garanti

Frukt- och grönsakshyvel för alla köksmaskiner. Skapa perfekta frukt- och grönsaksark.

kr 2 609,10kr 2 899,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Dags att få in mer grönsaker i kosten

Låt kreativiteten flöda och hitta spännande sätt att lägga till mer frukt och grönsaker i kosten. Vår frukt- och grönsakshyvel gör snygga tunna eller tjocka skivor på några sekunder, och används tillsammans med din KitchenAid-köksmaskin.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Tillverkad av slitstark metall

Två blad i rostfritt stål

Handsfree-användning

Knivar som tål maskindisk

Förvaringsväska

Vad finns i förpackningen?

Förvandla din köksmaskin till en frukt- och grönsakshyvel med denna fantastiska del 5KSMSCA för hälsosammare varianter av dina favoritrecept. Nu kör vi!

Jämna, hälsosamma skivor på några sekunder

Med KitchenAids hyvel fäst vid din köksmaskin kan du förvandla sötpotatis, äpple, gurka, potatis, zucchini och mycket mer till fräscha skivor som du använder i dina favoritrecept. Oavsett om du vill minska på kolhydrater, äta glutenfritt eller bara få i dig massor av vitaminer är det ett enkelt och roligt sätt att laga mat.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter With Zucchini

Passar alla KitchenAid-köksmaskiner

Om du redan har en av våra köksmaskiner hemma fäster du bara grönsakshyveln från KitchenAid på frontfästet. Förbered dina grönsaker eller frukter och följ de enkla instruktionerna. 


Se hur den förvandlar frukt och grönsaker till fantastiskt jämna skivor som du kan använda för att laga många olika recept, på olika sätt. Gör hälsosammare varianter av wraps, pasta, chips, bakverk … listan kan göras lång.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with melow

Tillverkad av förstklassig metall

Den här delen till den elektriska köksmaskinen är robust och pålitlig, och är utformad för att hålla i åratal. Använd den om och om igen för att variera dina måltider hemma. Den har dessutom 2 års garanti, för extra trygghet.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with apple

Titta, inga händer! Du kan se hur den arbetar

När du har anslutit grönsakshyveln från KitchenAid och valt ingrediens kan du bokstavligen luta dig tillbaka och bara se på när den arbetar. Den bearbetar snabbt de färska frukterna eller grönsakerna och gör snygga skivor av dem så att du kan vara kreativ i ditt kök. Det är en tillfredsställande process.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with veggies

Tjockt eller tunt? Det är upp till dig

Med två blad att välja mellan kan du skapa tunnare eller tjockare skivor beroende på vad du vill göra. De tjocka skivorna är ca 1,8 mm medan de tunna skivorna är 1,3 mm. Eftersom grönsaksskivorna är glutenfria och bara innehåller lite kolhydrater kan du använda dem för att ersätta ingredienser i alla slags vardagsrecept, som lasagne, pizza, burritos, wraps, sushi, enchiladas och mycket mycket mer.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter close up

Enkel rengöring och förvaring

När du är klar med skivandet tar rengöringen bara några minuter. Både blad, adapter, spett och mathållare går att diska i maskin på den övre hyllan. Tillbehörets huvuddel kan inte diskas i diskmaskin, men du kan enkelt torka av den med en varm, fuktig trasa. Sedan kan du lägga undan alla delar i förvaringsväskan, där de är redo för nästa gång.

Anne

Superbra produkt. Tar lite tid att bli klok på beroende på frukt/grönsak. Men när du gjort det är den toppen. Jag har använt den för att göra hälsosamma alternativ av recept.

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?