Skip the navigation
-10%

GRÖNSAKSSKIVARE OCH RIVJÄRN

5KSMVSA

2 års garanti

Grönsaksskivare och rivjärn för alla köksmaskiner för tillagning av sallader och mera.

kr 1 439,10kr 1 599,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Att strimla och skiva har aldrig varit så enkelt

Den här grönsaksskäraren gör det enklare att få in mer fräscha grönsaker i din matlagning. Med vår mångsidiga skivnings- och strimlingsdel kan du skiva, riva eller strimla alla möjliga ingredienser, från morötter till choklad.

Gjord för alla köksmaskiner från KitchenAid

Tre cylindrar (skivning, medelgrov eller grov rivning)

Brett matarrör

Tål maskindisk

Förvaringsväska

Vad finns i förpackningen?

Gör det enkelt att laga färsk mat med KitchenAid skivnings- och strimlingsdel 5KSMVSA. Fäst den på köksmaskinen och låt den utföra det omständliga skärandet.

Minska förberedelsetiden med vår skivare och strimlare

Ett tillbehör, många nya alternativ. Om du vill äta en mer växtbaserad kost, vill göra mer hemlagad mat från grunden eller bara vill liva upp dina måltider, så kommer det här verktyget att bli en frälsare i köket. Det är det snabbaste sättet att lägga till skivade eller strimlade färska ingredienser till dina favoritsallader, förrätter och huvudrätter med mera.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder on counter

Gör din köksmaskin till en ”lean, green, cutting machine”

Att laga mat behöver aldrig mer vara tråkigt. Fäst bara strimlaren från KitchenAid i frontfästet på någon av våra köksmaskiner och låt den förvandla dina måltider till något alldeles extra. Säg ja till alla de recept du har lagt åt sidan på grund av allt skärande och skivande som gjort att tiden inte räckt till. Härliga, enkla och färska ingredienser utan att det krävs någon ansträngning – vem skulle kunna motstå det?

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder attachments on bowl lift mixer

Snabbutbytbara cylindrar som sparar tid

Kräver ditt recept att grönsakerna förbereds på flera olika sätt? Inga problem. Med det här tillbehöret till köksmaskinen sätter du bara i de snabbutbytbara cylindrarna. Du byter knivblad på bara några sekunder medan du går från en uppgift till en annan. Du väljer bara ett passande knivblad och klickar fast det i tillbehöret. Skiva gurkor eller strimla kål på nolltid.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with cheese

Bortom sallader, till rårakor eller osttacos

Det finns många sätt att tillsätta färska ingredienser till dina måltider med skivningsdelen från KitchenAid. De tre knivbladen i rostfritt stål får jobbet gjort med minimal arbetsinsats. Använd dem för att förbereda grönsaker i såser, potatisplättar eller grytor, för ost som smälter ovanpå rätter, eller för att lägga till olika konsistenser som livar upp din sallad. 

Knivbladscylindern ger dig fina och jämna skivor av grönsaker som gurka, zucchini och selleri. Den medelgrova strimlingscylindern är perfekt för att riva ost och strimla fastare grönsaker som morötter. Den grova strimlingscylindern bearbetar hårdare grönsaker, som kål, för läcker, krispig coleslaw eller wokade rätter.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder with woman using the slicer

Skivar och strimlar på ett säkert och enkelt sätt

2-i-1-mataren är dubbelt användbar. Den gör att tillbehöret ger dig ett perfekt skivningsresultat, för både stora och små frukter och grönsaker. Öppningen på den stora mataren är ca 6 cm i diameter och öppnaren på den lilla mataren är ca 3,5 cm i diameter. Men den är samtidigt en säkerhetsfunktion också. För att skydda fingrarna ska du alltid använda mataren när du pressar ingredienserna mot knivarna. 

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder storage space

Delen kan förvaras enkelt

Grönsaksskäraren från KitchenAid kan vara till stor hjälp, men den tar inte stor plats. Den levereras i en snygg förvaringsväska så att du kan ställa undan den och de tre medföljande knivarna i ett köksskåp.

Mixer-attachments-vegetable slicer and shredder cleaning

Går snabbt att rengöra

När du har skivat, strimlat och rivit färdigt kan alla tre knivarna och påmataren placeras på övre hyllan i diskmaskinen. Huvuddelen av skivnings-/strimlingsdelen behöver bara handdiskas i vatten med diskmedel. När allt är diskat och torkat kan du stoppa undan det i väskan till nästa användning.

Tony

Tillbehör för skivning och strimling från KitchenAid

Det här är ett fantastiskt tillbehör till min köksmaskin, det är lätt att förvara och går snabbt att ansluta, jag blev överraskad över hur snabbt det strimlade och skivade alla grönsaker till samma storlek, perfekt för matlagning

Läs alla recensioner
img-testimonial-SE

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?