Skip the navigation
Hem>Stavmixers>STAVMIXER - PROFESSIONAL

STAVMIXER - PROFESSIONAL

5KHBC414EOB

2 års garanti

Kockar älskar denna kraftfulla stavmixer med handsfree klämma och säkerhetssladd.

3 tillbehör som medföljer
kr 5 499,00
  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Kraftfull stavmixer för kommersiella kök

Bearbeta hårda ingredienser med motorn på 1 hk på den här stavmixern, designad med upptagna proffs i åtanke. Krossa, mixa, skumma, puréa eller låt den arbeta på egen hand. 

1 hk-motor med variabel hastighet

18 000 varv/min topphastighet 9 000 varv/min låg hastighet

Universalkniv

Ett andra handtag och ett skyddsgrepp

Skålfäste för handsfree

3,65 m orange sladd som syns väl av säkerhetsskäl

Sladdvinda och enkel förvaring

Vad finns i förpackningen?

Förväntningarna överträffas med denna KitchenAid stavmixer 5KHBC414 för hektiska miljöer. Du får extra delar och säkerhetsfunktioner, och allt går att packa ihop och förvara. 


3 tillbehör som medföljer

Få grepp om professionell stavmixning

När du mixar i ett hektiskt kök behöver du en stavmixer som är lika bestämd som du är. Den här modellen ger dig allt från en kraftfull motor till ergonomisk hantering och säkerhetsfunktioner. Vispa smet, krossa frysta bär och mixa sås på nolltid.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-in-the-kitchen

Prova en kraftfull motor på 1 hk

Genom att ändra hastigheten kan du hantera en mängd olika mixningsjobb. Med en motor på 1 hk i din hand har du kontroll och kan snabbt få den konsistens du vill ha. Behöver du snabbt skapa en silkeslen puré? Inga problem. Den här stavmixern klarar alla typer av mat, från selleri till bönor eller ingefära. Bara lägg i ingredienserna och titta hur de bryts ner.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-body-close-up

Snabbt eller långsamt, snart är du redo att servera

En hastighet räcker inte i ditt professionella kök. Med alternativen för variabel hastighet kan du använda den här stavmixern med precision. Låga hastigheter för omrörning och höga hastigheter för vispning och luftning. 


Den låga hastigheten på 9 000 varv/min motsvarar smidig och försiktig omrörning och blandning. Med 18 000 varv/min har du den högsta hastigheten som är perfekt för sammetslena puréer, vispgrädde och emulgering.

Hand-blender-professional-blade-close-up

Universalkniven klarar allt

Universalkniven i rostfritt stål är verkligen mångsidig. Beroende på hur du använder den, och med vilken hastighet, kan den användas för att mixa, krossa, hacka, puréa och lufta. Tänk soppor, dippsåser, såser, smet, dressing och mycket mer. Den vassa S-formade kniven är täckt för att förhindra matstänk vid mixning.

Du kan också lägga till en visp som tillval (säljs separat) för särskild vispning.

Hand-blender-professional-onyx-black-ergonomic-handle-close-up

Få full koll på dina skapelser

Med det ergonomiska handtaget på denna KitchenAid-stavmixer har du alla möjligheter att få det precis som du vill ha det. Den har ett skyddsgrepp, och handtaget går att justera i tre olika positioner för att du ska få bäst resultat.


Du behöver aldrig mer leta efter fler verktyg för att få jobbet gjort. Justera bara handtaget så kommer du enkelt åt att arbeta i alla slags kastruller, kannor eller skålar som finns i ett professionellt kök.

Hand-blender-professional-onyx-black-clamp-on-the-bowl

Lika bra som ett extra par händer

Titta, inga händer! När det blir hektiskt och du behöver ett extra par händer är det bara att sträcka dig efter skålfästet. Fäst stavmixern vid skålens kant med det här praktiska verktyget och låt den fortsätta arbeta på egen hand.


Medan stavmixern fortsätter att blanda utan uppehåll har du händerna fria för andra uppgifter i köket. Håll ett öga på hur det går för den medan du förbereder, lagar mat eller torkar rent arbetsbänken.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-in-the-kitchen-1

Hög synlighet för hektiska kök

När du arbetar med andra människor i en livlig miljö under rusningstid vill du inte behöva tänka på att se upp för hängande sladdar när du går runt bland ångande kastruller.


För att se till att den alltid syns har vi gett sladden en mycket synlig, tydlig orange färg. Den är också 3,65 m lång, så du når olika delar av köket samtidigt som den är synlig för alla som rör sig runt omkring dig.

Hand-blender-professional-onyx-black-storage-case

Behöver du åka iväg? Packa ihop sakerna, så är du redo

Oavsett om du arbetar på flera olika platser, eller lagar och levererar mat till evenemang – med stavmixern är det lätt att få med sig allt som behövs. I den praktiska förvaringsväskan är alla delar skyddade och prydligt ihoppackade. Den är också tillräckligt tålig för att klara resor dit arbetet eller inspirationen tar dig. 


Packa bara in den, linda upp sladden och använd sladdvindan, så ligger den snyggt på plats i väskan. Skydda din investering och njut av den i många år framöver.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?