Hem>Hushållsapparater>Stavmixer> Sladdlös stavmixer med tillbehör 5KHBBV83
Röd metallic
kr 2.379,15 kr 2.799,00
-15%
Sladdlös stavmixer med tillbehör 5KHBBV83
kr 2.379,15 kr 2.799,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KHBBV83ECA - 859711626000
Röd metallic
Visa färger

Den sladdlösa stavmixern kombinerar kraft med frihet. Allt du förväntar dig – utan sladd.

kr 2.379,15 kr 2.799,00
Inklusive moms

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Stavmixer: vad finns i förpackningen?

Den sladdlösa stavmixern levereras med en rad användbara tillbehör som hjälper dig att göra mer i köket.

Löstagbar mixerarm

20 cm mixerarm med vridlås och 4-punktsblad i rostfritt stål gör att du enkelt kan mixa, blanda, puréa, krossa och skumma ingredienserna. Kan diskas i diskmaskin (endast på den övre hyllan).

Avtagbart kastrullskydd

Använd kastrullskyddet för att undvika skador på kastruller när du använder stavmixern. Kan diskas i diskmaskin (endast på den övre hyllan).

BPA-fri tillbringare på 1 l

Kannan med lock och handtag minskar behovet av mätkoppar och skålar. Du kan enkelt förbereda, servera och spara dina blandningar i en behållare. Kan diskas i diskmaskin (endast på den övre hyllan).

Visp

Vispa snabbt äggvita och grädde fluffigt eller gör vinägrett och majonnäs. Kan diskas i diskmaskin (endast på den övre hyllan).

Hackenhet

Hacka örter, nötter, ost med mera. Kan diskas i diskmaskin (endast på den övre hyllan).

Laddare

Den praktiska laddaren fungerar på alla produkter i hela serien.

Föregående
Nästa

Förläng garantin på den sladdlösa serien

Alla våra produkter i den sladdlösa serien levereras med två års garanti. Om du vill förlänga den ännu mer registrerar du bara produkten för ytterligare tre års trygghet.

REGISTRERA DIN PRODUKT
För att vara berättigad till detta utökade garantierbjudande, som utökar den tvååriga garantin till totalt 5 år, måste produkten/produkterna registreras inom 6 månader från inköpsdatumet som visas på kvittot [inköpsbevis]

Fördelar med den här sladdlösa stavmixern:

 • All kraft, men ingen sladd
 • Laddningsbart litiumjonbatteri
 • Visp och hackare ingår
 • 1 l mixerbehållare med lock och handtag
 • Effektiv kniv i rostfritt stål
 • Kastrullskydd som skyddar kokkärl
 • Variabel hastighetskontroll
 • +3 års garanti när du registrerar dig 

Den sladdlösa stavmixern ger dig frihet

Förflytta dig smidigt i köket och gör soppor, såser, dippsåser och fluffiga desserter med ett verktyg som är flexibelt och lätthanterligt.

Den är lätt och kraftfull

Stavmixern är lätt och enkel att använda. Du kan röra dig smidigt utan trassliga sladdar och lita på dess kraftfulla prestanda.

Styr konsistensen

Skapa hemlagade rätter och drycker med känsla och precision. Med alternativet variabel hastighet kan du göra allt mellan att krossa och vispa för att få den smak och konsistens du behöver.

Perfekt mixning

Designen med 4-punktsblad i rostfritt stål omvandlar effektivt ingredienserna till perfekta puréer, hälsosamma dippsåser eller till och med fruktiga mousser. Prova något nytt.

Känner du dig kreativ? Släpp loss med en stavmixer

Inget kan stoppa dig medan du skapar en fräsch salsa, en selleripuré eller en kryddig köttsås.

All kraft du förväntar dig

Du kan blanda 25 skålar soppa på en full laddning (baserat på 354 ml skålar tomatsoppa med basilika i 7 omgångar). Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda. Det är dags att släppa loss din kreativitet.

Förvandla till en hackare

När du gör färsk pesto eller hackar lök, vitlök eller tomater kan en minimatberedare hjälpa dig. Alla dessa uppgifter kan nu göras med stavmixern genom att fästa armen på hackningsdelen. Det är en snygg och smidig lösning.

Skydda grytor och kastruller

Oavsett om du mixar blomkålssoppa på hällen eller experimenterar med en grönsakssmoothie i en kanna så gör mixerarmen att du enkelt når överallt. Du kan montera kastrullskyddet för att undvika repor på dina dyrbara kastruller.

Sladdlös stavmixer med tillbehör 5KHBBV83

Den sladdlösa stavmixern med tillbehör gör dig kreativ, du får hög prestanda och kraft i bärbart format. Blanda, hacka, strimla, finhacka och skumma på valfri plats. Tillaga och gör alla typer av recept och rätter – från soppor eller smoothies till såser och barnmat. Perfekt pesto, tjockare salsa eller krämig hummus går lätt som en plätt. Den kraftfulla motorn drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, vilket ger dig kontinuerlig kraft som inte tar slut. På en laddning kan du göra upp till 25 skålar soppa*. Batterilampan visar när du ska ladda och du lägger den sedan helt enkelt i laddningsenheten. Den BPA-fria behållaren på 1 l med lock och handtag betyder att du kan mäta, förbereda, servera och förvara allt i en enda behållare. Du kan också använda blendern i dina egna köksredskap och tack vare det avtagbara kastrullskyddet repas inte dina kastruller. Växla mellan mixerarmen, visptillbehöret och hackningsdelen för att bearbeta nötter, lök med mera. Den sladdlösa stavmixern finns i ett urval färger och har 2 års garanti, som kan förlängas med 3 år när du registrerar produkten. *Baserat på skålar som rymmer 3,5 dl, sju satser med tomatsoppa och basilika.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KHBBV83
Tekniska specifikationer
 • Connection rating (W)
  180
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Voltage (V)
  220-240
 • Blandningsblad 6100 – 11000
  100-2300
 • Materiale Kropp
  Plastik
 • Blad material
  Ja
 • Batteriladdare
  Ja
 • Laddarens spänning
  220-240
 • Optisk laddningsindikator
  Ja
 • Length of electrical supply cord (cm)
  153
 • Height of the product
  41
 • Width of the product (mm)
  63
 • Depth of the product (mm)
  63
 • Height of the packed product
  342
 • Width of the packed product (mm)
  115
 • Depth of the packed product
  115
 • Gross weight (kg)
  1.3
 • Net weight (kg)
  1.1

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Mixa hela dagen

Laga omeletter eller blåbärsmuffins till frukost, njut av dippsåser och råkost till lunch och unna dig en muffins på eftermiddagen. Det finns alltid något nytt att göra med den sladdlösa stavmixern.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.