Stavmixern inspirerar dig

Du har kraften i dina händer när du tar upp stavmixern. Du är redo att krossa, mixa, hacka och skumma alla typer av drycker och rätter. Våra stavmixrar ger dig tyst, effektiv drift och utmärkt kontroll. Bemästra nya recept och hitta genvägar till gamla favoriter. Du kan stolt visa upp den, med sitt snygga utseende, sin djärva färg och sina små detaljer som det mjuka handtaget.

Stavmixer

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.
Upp till 30% rabatt på allt i vår fantastiska chockrea. Skynda dig, erbjudandet upphör snart.
SHOPPA NU
Erbjudandet gäller endast på kitchenaid.se från 20/03/2023 till 02/04/2023 och så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller alla produkter på webbplatsen utom av produktset, COTY, begränsad upplaga (5KSM180LE), 5KSM193 och gravyr. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

Använd din stavmixer utan sladd

Använder du din elektriska stavmixer mycket? Om du alltid använder en stavmixer för att purea grönsaker eller vispa milkshakes blir det mycket enklare när du inte behöver krångla med sladdar. Vår sladdlösa stavmixer från KitchenAid ger dig all kraft du förväntar dig, utan sladd. Laga upp till 25 skålar soppa* utan att behöva ladda. Tack vare dess lätta design och avsaknaden av sladd kan du röra dig fritt och nå kastrullen från alla håll. Det avtagbara kastrullskyddet förhindrar att du repar dina dyrbara kastruller.

*Baserat på skålar som rymmer 3,5 dl, sju satser med tomatsoppa med basilika.

Pea soup

Skumning och vispning: lätt som luft

Det finns något oemotståndligt med kaffe med skum – vare sig det är kallt eller varmt. Du kan enkelt göra roliga frappés och cappuccinon med skum hemma med hjälp av en stavmixer. Du kan också få fantastiskt lätta ägg eller grädde genom att använda den för att vispa.

Det rostfria stålbladet vispar in luft i dina skapelser på ett utmärkt sätt men den sladdlösa stavmixern med tillbehör har även ett särskilt visptillbehör. Fäst det i stavmixerns handtag för att vispa äggvitor till fluffiga toppar eller kanske slå en vinägrett eller majonnäs. Resultat på bara ett ögonblick.

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Vilken är den bästa stavmixern?

Den här stavmixern tar dig till en helt ny nivå. Med den här stavmixern med tillbehör får du flera mångsidiga delar så att du kan krossa, mixa, hacka och skumma. Den senaste modellen är kompakt och bekväm att hålla i, med intuitiv utlösarkontroll som anpassar hastighetsinställningen medan du arbetar.

Du kan använda den i dina egna bunkar och kastruller eller mixa i den BPA-fria tillbringaren på 1 l. Byt ut 4-punktsbladet i rostfritt stål mot vispdelen för att förvandla den till en handvisp. Eller fäst armen vid hackaren för att få en liten matberedare att hacka örter, nötter, vitlök, lök med mera i. Det här praktiska tillbehöret innebär att du inte behöver en speciell mathackare för små beredningsjobb.

Black corded hand blender with chopper tool

Svart eller vit? Svartvitt är högsta trend

Säg inte att färg inte är viktigt. Vi tycker att du inte ska behöva offra skönhet framför funktionalitet. Du kan få båda. Det är därför vi noggrant designar produkter som du gärna har framme, i stället för att gömma dem i ett skåp. Väljer du den tidlösa klassikern i svart eller vitt, eller vill du göra ett statement i rött? Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att den ser snygg ut på köksbänken därhemma och gör sitt jobb när det gäller att bearbeta de tuffaste matprodukterna.

Red corded hand blender and tomato soup

Vad kallar du din stavmixer?

Vissa säger stavmixer, andra säger handmixer eller mixerstav. Men vi menar alla samma produkt, alla de där namnen passar för det här användbara lilla verktyget. Du kan styra den enkelt med en hand och den har en stavformad mixerarm. Oavsett vad du kallar den, alla som har en håller med om att de inte skulle vilja vara utan sin älskade stavmixer.

Stavmixer för att vänja av bebisar

När det är dags att hjälpa barnet att börja utforska olika nya smaker och konsistenser är det viktigt att maten du serverar är mjuk som sammet. Den bör naturligtvis också vara näringsrik och helt naturlig, utan tillsatser, smaker eller konserveringsmedel. En stavmixer är ditt hemliga vapen för att laga barnmat hemma, hela processen går snabbt och enkelt. Du kan skapa smaker som lockar fram det där gulliga leendet – med allt från gamla favoriter som bananer och mjölk till potatis med äpple eller kombinationer som gömmer några grönsaker. 

Baby food carrot and cabbage purées

Professional

Säkerheten först i professionella kök

Proffskök kan bli hektiska. När det gäller valet av professionella elapparater behöver du känna till riskerna för att kunna skydda ditt team. Vår professionella stavmixer är utformad för att vara säker och praktisk, med en orange säkerhetssladd som syns väl och ökar medvetenheten. Sladden är 3,65 m lång, så det är lätt att röra sig med den, och den har en sladdvinda så att du kan förvara den prydligt utan att den fastnar, spiller på den eller snubblar över den.

Bli tuff med en proffsstavmixer

Om du befinner dig i ett professionellt kök behöver du en heroisk stavmixer som ger dig konstant kraft, säkerhet och hållbarhet. Vår modell Stavmixer – Professional ser ut som ett riktigt elverktyg och är lika stark som den ser ut. Med en HP-motor nära till hands kan du hantera allt. Växla smidigt mellan en topphastighet på 18 000 varv/min för puréer, vispning och emulgering och 9 000 varv/min för blandning och omrörning. Om du är under press finns det en handsfree-klämma till skålen så att stavmixern kan fortsätta arbeta medan du gör andra saker! Du betar av att-göra-listan på ett kick.

Enkel rengöring av stavmixern

Funderar på hur du på bästa sätt kan använda en stavmixer utan att kladda? Eller hur du kan diska en stavmixer? KitchenAid-modellerna är designade för att vara så kladdfria som möjligt. Det blir mindre att städa upp om du mäter, lagar och förvarar dina blandningar i en enda behållare. Det är därför vi har lagt till kvantitetsmått på de högkantade mixerbehållarna, och även ger dig ett praktiskt lock.

Du kan också använda mixerstaven i dina egna bunkar och kastruller, den har ett avtagbart kastrullskydd som fästs i botten för att skydda dina kastruller mot repor. Håll bladet helt nedsänkt i ingredienserna när du börjar, för att undvika stänk. Du måste luta den något åt sidan för att skapa en virvelrörelse om du vill få in luft i blandningen. De avtagbara armarna är diskmaskinståliga, så du kan lägga dem i den övre korgen tillsammans med behållarna. 

Välj hastighet … och kör

Med sina olika hastighetsinställningar ger KitchenAid-stavmixrarna dig både precision och kraft. Du har kontrollen när du börjar långsamt, rör om i en sås, ökar hastigheten för att strimla kött eller väljer snabbvispning för att vispa grädde. Även om du väljer vår oumbärliga stavmixer i modell Classic får du variabla hastigheter för att kunna styra över den slutliga konsistensen i dina soppor, smoothies, dipper och såser. Med en tryckbar utlösare för enkel enhandsdrift får du ett intuitivt och hjälpsamt kreativt verktyg genom alla elektriska stavmixrar i serien. 

Black hand blender mixing tomato sauce

Stavmixer för soppa

Ett fantastiskt bra sätt för att få i dig massor av nyttigheter. Näringsriktiga soppor ska alltid finnas på menyn. Koka upp dina favoritbönor och grönsaker som broccoli, sötpotatis, morötter, lök, selleri, kyckling, nudlar ... tillsätt kryddor, vitlök, örter, ingefära ... kanske en skvätt grädde? En hemlagad soppa ser perfekt ut när den serveras med lite färska örter eller riven parmesan.

Om du alltid brukar laga samma soppa kan du bli kreativ och hitta på ett nytt sopprecept som blir en riktig ”husets special” – oavsett om det är en uppfriskande buljong eller en soppa med härligt tjock konsistens. Med ett hjälpsamt och kraftfullt verktyg som vår sladdlösa stavmixer i händerna kan du sätta på kastrullskyddet och mixa ihop ingredienserna tills de är helt släta. Skriv upp soppingredienser på handelslistan nästa gång ...

Black hand blender mixing soup

Hacka, skumma, vispa med mera ...

En av de mest mångsidiga produkterna som behövs i köket, en stavmixer är en mästare med många talanger. Den kan användas till många saker, som att hacka, skumma, krossa, mixa, blanda och vispa. Använd den i matlagningen hela dagen, från en godmorgon-milkshake till en soppa med bitar, kryddig salsa, varm choklad på kvällen och allt däremellan. Den kan användas till att fördela ingredienser, kombinera och röra ihop eller till att snabbt få i massor av luft i recept som ska vara fluffiga eller skummande.

Black corded hand blender preparing guacamole

Tips: Använd den inte till potatismos

Om du gillar gott potatismos (och vem gör inte det?) kan det vara frestande att använda stavmixern för att spara tid och möda på mosningen. Men det snabba rostfria stålbladet sliter sönder stärkelsemolekylerna och gör potatisen klistrig och stabbig. Om du har varit med om det vet du precis vad vi pratar om. Det bästa sättet för att få ett riktigt gott potatismos är att antingen göra det för hand eller lägga potatisarna i köksmaskinen för att mosa dem mer försiktigt med flatblandaren. 

Mashed potatoes

Söker du matinspiration?

BLI INSPIRERAD
Avocado dip sauce and tortilla chips
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.