Stavmixern inspirerar dig

Du har kraften i dina händer när du tar upp stavmixern Du är redo att krossa, mixa, hacka och skumma alla typer av drycker och rätter. Våra stavmixrar ger dig tyst, effektiv drift och utmärkt kontroll. Bemästra nya recept och hitta genvägar till gamla favoriter. Du kommer att bli stolt över att visa din med sitt snygga utseende, sin djärva färg och sina små detaljer som det mjuka handtaget.

Använd din stavmixer utan sladd

Använder du stavmixern mycket? Om du alltid använder en stavmixer för att purea grönsaker eller vispa en fluffig milkshake blir det mycket enklare utan sladdar.

Den sladdlösa stavmixern – Artisan saknar sladd så att du får större frihet. Du kan röra dig fritt och komma åt i skålen från vilken riktning och vinkel du vill.

Pea soup

Skumning och vispning: lätt som luft

Det finns något oemotståndligt med kaffe med skum – vare sig det är kallt eller varmt! Du kan enkelt göra roliga och frappés och cappuccions med skum hemma med hjälp av en stavmixer. Du kan också få fantastiskt lätta ägg eller grädde genom att vispa med stavmixern. Resultat på några sekunder!

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Vilken är den bästa stavmixern?

Sladdlös stavmixer – Artisan

Den här stavmixern tar dig till en ny nivå. Med den här sladdlösa apparaten får du flera delar som du kan använda för att krossa, mixa och skumma. Den har 5 hastigheter och en LED-indikator som visar hastigheten när den används.

Minimatberedare

Mixerarmen passar i den egna BPA-fria behållaren med kniv och blir en minimatberedare för uppgifter som att hacka nötter, göra pesto eller salsa. Det finns ett uppladdningsbart 12 V litiumjonbatteri som ger jämn ström ända tills laddningen är slut.

Byta mixerarmar

Göra soppa i en djup kastrull? Inga problem – du kan växla mellan olika mixerarmar i rostfritt stål på 20 eller 33 cm för att nå längre ned i skålarna. Sätt på det löstagbara kastrullskyddet så att du inte skadar eller repar värdefulla kokkärl.

Stavmixer för avvänjning

När det är dags att hjälpa barnet att börja utforska nya smaker och konsistenser är det viktigt att det du serverar är mjukt som sammet. Det bör naturligtvis också vara näringsrikt och naturligt, utan tillsatser, smaker eller konserveringsmedel. En stavmixer är ditt hemliga vapen.

Baby food carrot and cabbage purées

Bli tuff med en proffsstavmixer

Om du befinner dig i ett professionellt kök behöver du en heroisk stavmixer som ger dig konstant kraft, säkerhet och hållbarhet. Vår stavmixer – professionell ser ut som ett rejält kraftverktyg – och den är lika stark som den ser ut. Med en HP-motor nära till hands kan du hantera allt. Växla smidigt mellan en topphastighet på 18 000 varv/min för puréer, vispning och emulgering och 9 000 varv/min för blandning och omrörning. Om du verkligen är under press finns det en handsfree-klämma till skålen så att stavmixern kan fortsätta arbeta medan du gör flera andra saker. Av säkerhetsskäl är strömsladden orange så att den syns bra och du kan hålla ordning på den med en sladdvinda.

Hand blender professional

Välj hastighet … och kör!

Med ett urval av hastigheter blir stavmixrarna mer exakta. Du har full kontroll om du kan börja långsamt, röra om i sås, strimla kött eller snabbt vispa grädde. The Stavmixern – Classic är tyst och kraftfull med två hastighetsalternativ.

Få ännu större mångsidighet med stavmixern med 5 hastigheter och bli mer kreativ med den sladdlösa stavmixern – Artisan som har 5 hastigheter och många tillbehör och extrafunktioner i förvaringsväskan.

Black hand blender mixing tomato sauce

Stavmixer för soppa

Ett enkelt sätt att proppa dieten full med nyttigheter. Näringsriktiga soppor ska alltid finnas på menyn. Koka upp dina favoritbönor, kött och grönsaker som broccoli, sötpotatis, morötter, lök, selleri och kyckling ... tillsätt kryddor, vitlök, örter, kryddor, ingefära ... kanske en skvätt grädde? Skapa ett eget sopprecept som passar din smak.

Med ett praktiskt verktyg som stavmixern med 5 hastigheter eller stavmixern – Classic, kan du nå och mixa ingredienserna tills de är mjuka. Sätt den i arbete.

Black hand blender mixing soup

Söker du matinspiration?

BLI INSPIRERAD
Avocado dip sauce and tortilla chips
Passionerad kock? Få våra nyheter och 10% RABATT.

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt på ditt nästa köp.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.