i

Stavmixern inspirerar dig

Du har kraften i dina händer när du tar upp stavmixern Du är redo att krossa, mixa, hacka och skumma alla typer av drycker och rätter. Våra stavmixrar ger dig tyst, effektiv drift och utmärkt kontroll. Bemästra nya recept och hitta genvägar till gamla favoriter. Du kommer att bli stolt över att visa din med sitt snygga utseende, sin djärva färg och sina små detaljer som det mjuka handtaget.

Använd din stavmixer utan sladd

Använder du stavmixern mycket? Om du alltid använder en stavmixer för att purea grönsaker eller vispa en fluffig milkshake blir det mycket enklare utan sladdar.

Den sladdlösa stavmixern – Artisan saknar sladd så att du får större frihet. Du kan röra dig fritt och komma åt i skålen från vilken riktning och vinkel du vill.

Pea soup

Skumning och vispning: lätt som luft

Det finns något oemotståndligt med kaffe med skum – vare sig det är kallt eller varmt! Du kan enkelt göra roliga och frappés och cappuccions med skum hemma med hjälp av en stavmixer. Du kan också få fantastiskt lätta ägg eller grädde genom att vispa med stavmixern. Resultat på några sekunder!

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Vilken är den bästa stavmixern?