Hem>Tillbehör>Standard-tillbehör> PASTRY BEATER 5KSMPB5W
kr 679,15 kr 799,00
-15%
PASTRY BEATER 5KSMPB5W
kr 679,15 kr 799,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KSMPB5W - 859711635970

Degblandare i vit emalj som gör det enkelt att finfördela smör och ge bakverk med mera en jämn och lätt textur.

kr 679,15 kr 799,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Degblandare: vad finns i förpackningen?

Degblandare

Degblandare av aluminium med non-stick-beläggning i emalj. Tål maskindisk.

Slickepott

Slickepott medföljer för enkel rengöring av degblandaren.

Föregående
Nästa

Därför kommer du att älska degblandaren

  • Degblandare som är särskilt utformad för bakverk
  • Finfördelar enkelt kallt smör i mjöl
  • Skapar degar till bakverk i handgjord kvalitet
  • Blandar ingredienser jämnt och minimerar risken för övermixning
  • Kan även mosa och strimla ingredienser
  • Passar köksmaskinen på 4,3 eller 4,8 liter med fällbart drivhuvud
  • Tillverkad av aluminium med vit emaljbeläggning
  • Tål maskindisk för enkel rengöring

Strimla utan stress

Strimlat kött går alltid hem. Strimla enkelt med det här tillbehöret till köksmaskinen. Kyckling, fläsk, nötkött ... valet är ditt.

Horisontella blad perfekta för smör

Bladen fungerar ungefär som manuella mixningsredskap för bakverk men gör det busenkelt att finfördela smör. Det smälter i ugnen och skapar luftfickor i frasiga bakverk.

Luftig deg till dina skapelser

Skapa bakverk som gör dig stolt. Få samma läckra resultat varje gång du gör pajer, kex och empanadas.

Skapa bakverk med tillförsikt

Det är en konst att göra egna bakverk. Nyckeln är de små bitarna kallt smör som blandas jämnt i degen och ger dig frasigheten du vill ha.
 
Det finns manuella degblandare som ger samma resultat, men vår degblandare sköter allt åt dig på några sekunder. Den är utformad för att skära kallt smör utan att värma det eller övermixa degen, så att du kan skapa hemgjorda bakverk enkelt.

Den kan mosa och strimla också

Det är en smart del med många strängar på sin lyra. Inte nog med att den gör det stressfritt att skapa hemgjorda bakverk, den gör det dessutom busenkelt att mosa och strimla olika ingredienser.
Saftigt, mört, strimlat kött smakar underbart i många recept, från klassiska kycklingsmörgåsar till burritos med pulled pork. Och potatis är inte det enda du kan mosa – prova sötpotatismos eller mos på kokta eller mjuka frukter att toppa desserter med. Degblandaren klarar allt.

Glöm inte dippen

Nämnde vi att degblandaren är perfekt för rustika dippsåser också? En hemmagjord dipp kan lyfta en hel måltid och är perfekt att servera när oväntade gäster kommer på besök.
 
Med den här degblandaren kan du röra ihop alla möjliga sorters imponerande kombinationer på nolltid. Vad sägs om blåmögelost och gräddfil, krabba och chili eller spenat och färskost? Och det blir ingen tacofredag utan en mumsig guacamole, så är det bara. Det är bara att börja dippa!

PASTRY BEATER 5KSMPB5W

Den speciella degblandaren är ett valfritt tillbehör till KitchenAid-köksmaskinen. Den finfördelar enkelt smör vilket ger bakverk en jämn och lätt textur. Eftersom du slipper smälta smör för att skära det smälter smöret i stället i ugnen, vilket gör bakverken frasiga och luftiga. Dessutom är den perfekt när du ska mosa och strimla grönsaker och frukt, vilket gör den praktisk i vardagen. Oavsett om du ska göra bakverk till familjen eller köttfärs och guacamole för en kväll med vännerna kan du ta hjälp av det här genialiska verktyget med horisontella ränder. Den gör samma uppgift som manuella blenderverktyg för bakning på ett ögonblick genom att utnyttja köksmaskinens elliptiska rörelsemönster och dela kallt smör i perfekta små bitar för jämn fördelning. Degblandaren är tillverkad av aluminium med non-stick-beläggning (men finns även i förstklassigt rostfritt stål). Den passar köksmaskinen på 4,3 eller 4,8 liter med fällbart drivhuvud. Njut av underbar deg till bakverk i handgjord kvalitet.

Dokument och registrering

Bruksanvisning
I bruksanvisningen står allt du behöver veta om din nya apparat. Vi lovar att du kommer att laga mat med den på nolltid!
Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Höj ribban för bakverken

Använd det perfekta tillbehöret och överraska dig själv i köket. Tillsammans med köksmaskinen skapar degblandande underbara läckerheter. Vilken blir din favorit?

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.