Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>FLATBLANDARE MED SILIKONVINGE FÖR MINIKÖKSMASKINER

FLATBLANDARE MED SILIKONVINGE FÖR MINIKÖKSMASKINER

5KFE35T

2 års garanti

Flatblandare med silikonkant för att mixa och skrapa i vår miniköksmaskin 3,3 l.

kr 850,00
  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Köp fler och spara mer på alla våra delar

Köp 1 del till köksmaskinen och få 10 % rabatt, köp 2 och få 20 % rabatt, köp 3 eller fler och få 30 % rabatt på alla delar du har valt.

Vispen med extra allt

Den smarta vispen 5KFE5T är utformad för att passa miniköksmaskiner på 3,3 liter. Se på när den viker, blandar, mosar, rör eller vispar medan den flexibla silikonkanten skrapar skålen för en grundlig blandning.

Metallbelagd med silikonkant

Gjord för 3,3-liters köksmaskiner

Tål maskindisk

Inget mer klibb

KitchenAids miniflatblandare av metall med silikonvinge mixar och skrapar samtidigt. Den är perfekt när du gör klibbiga bakverk och kakor, men lika fantastisk när du ska göra smet till köttbullar och när du ska dela kött som har kokat länge, som kyckling eller nötkött, utan att behöva använda händerna.

Accessories-flex-edge-beater-silk-pink-mixer-next-to-beater-top-view

Grundlig blandning, även för svårjobbade ingredienser

KitchenAids flatblandare av metall med silikonvinge på 3,3 liter arbetar effektivt med alla typer av blandningar – även svårarbetade uppgifter som tårtsmet, frosting, kakdeg och potatismos. Men den verkliga pricken över i:et är den geniala flexibla kanten. 


Den flexibla silikonsidan på flatblandaren av metall med silikonvinge gör mixningen snabbare så att du slipper stänga av maskinen och använda en slickepott för att skrapa tillbaka blandningen i skålen. Väldigt smidigt!

Accessories-flex-edge-beater-onyx-black-mixer-with-beater-making-donuts

Passar till köksmaskiner på 3,3 l

KitchenAids miniflatblandare av metall med silikonvinge är speciellt gjord för att perfekt passa på en köksmaskin på 3,3 liter (5KSM3311X). När den är på plats kommer du att älska dess visp-och-skrap-funktion som ser till att varenda smula följer med från skålens kanter. Ingenting kommer att gå till spillo och skålen går enkelt att rengöra. Vispen är perfekt för alla typer av köksuppgifter, särskilt när du arbetar med klibbiga ingredienser som exempelvis honung eller ljus sirap.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?