Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Standard tillbehör>LOCK FÖR MELLANSTORA MIXERSKÅLAR

LOCK FÖR MELLANSTORA MIXERSKÅLAR

KBC90N

2 års garanti

Mixerskålslock för att skydda dina mixningar. Förpackning med 2 lock för mellanstor mixerskål i rost...

kr 599,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Skyddar dina ingredienser och håller dem fräscha

Oavsett om du förbereder torra ingredienser, jäser bröd eller bara behöver gå iväg ett ögonblick skyddar KitchenAids lock (KBC90N) för köksmaskiner med fällbart drivhuvud dina blandningar tills du är redo. Locken är återanvändningsbara och kommer i förpackningar om två.

Hållbar plast

Gjord för mixerskålar i rostfritt stål på 3, 4,3, 4,7 och 4,8 liter

Tål maskindisk

Lock till din mixerskål

När du vill jäsa deg, blötlägga torkad frukt eller bara låta smeten vila – passar KitchenAids mixerskålslock perfekt. Sätt helt enkelt på locket över din skål i rostfritt stål för att hålla innehållet fräscht under tiden. Eftersom locken är återanvändningsbara och tål diskmaskin (på den övre hyllan) bidrar de även till att minska användningen av engångsplast hemma.

Mixer-parts-mixing-bowl-cover-silver-mixer-mixing-pastry-top-view

En återanvändningsbar förvaringslösning

Inget behöver gå till spillo med dessa återanvändningsbara skållock till KitchenAids köksmaskiner. De här praktiska locken är utformade för att passa över din mixerskål i rostfritt stål, så att dina ingredienser och blandningar skyddas mot kontaminering. Eftersom de inte är tätslutande är de även perfekta för att använda vid jäsning då ingredienserna behöver andas.

KA-SDA 22-4093

Utformad för skålen till din köksmaskin med fällbart drivhuvud

Om du använder din köksmaskin ofta kommer du att älska de här praktiska locken. De här KitchenAid-locken är utformade för att passa över mixerskålar i rostfritt stål på 3-, 4,7-, 4,8- eller 4,3 liter från KitchenAid. De är tillverkade av hållbar plast som tål maskindisk och erbjuder dig ett praktiskt sätt att förvara ingredienser eller livsmedel i köket. Locken är dessutom enkla att sätta på och ta av, vilket är perfekt när du har händerna fulla.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?