Ge dem en meningsfull gåva

När du köper en Stand Mixer KSM175PS eller KSM185PS får du en personlig detalj på din köksmaskin helt utan kostnad och dessutom en gratis presentförpackning!

*Gratis laseringravering och presentförpackning vid köp av
en KitchenAid köksmaskin KSM175PS eller KSM185PS.
Erbjudandet gäller till 31 december 2018 endast på kitchenaid.se.
Gäller ej i kombination andra erbjudanden.

Artisan 185

Din partner i köket: köksmaskinen som anpassar sig till just din stil och dina passioner.

Gör den unik!

Utforma din egen stående mixer för att passa din stil - eller gör en personaliserad gåva till någon speciell i ditt liv. Välj din färg, din skål och ditt eget ingraverade meddelande.

Mycket mer än bara en köksmaskin

Om bakning och matlagning är din passion så vill du säkert att din köksmaskin ska vara en pålitlig partner. Våra köksmaskiner är utformade för att anpassa sig till dina behov vart du än vill ta dig på ditt kulinariska äventyr.

Våra tillbehörsuppsättningar är perfekta för detta ändamål och undviker att du behöver köpa flera ytterligare köksapparater. Vi har allt du behöver oavsett om du vill göra din egen pasta eller korv.

Säg "ja" till en bröllopsgåva

Letar du efter den perfekta bröllopsgåvan? Vår köksmaskin 156 Frosted Pearl är helt underbar och kommer att ge det nya paret en livstid av njutbar matlagning tillsammans.

SE MER

Bekämpa bröstcancer

För att ta ställning mot bröstcancer lanserade vi köksmaskinen Raspberry Ice. Vi donerar en del av vinsten till cancerforskningen. Visa ditt stöd med denna ljusrosa färg och baka några kakor till nästa välgörenhetsevenemang!

SE MER

Nya färger
för mini

Livet känns bättre i färg, så vi har introducerat läckra nya färger på mini-köksmaskinen. Var vild, var klassisk, var excentrisk … matcha ditt humör!

SÖKER DU MATINSPIRATION?

SE ALLA RECEPT

Köksmaskin

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.