Hem>Tillbehör> Skålar

Mixerskålar som matchar ditt humör

När du väljer en mixerskål till KitchenAid-köksmaskinen kan du välja att göra ett stilfullt intryck. Matcha antingen din inredning eller andra köksapparater, eller varför inte vara lekfull och satsa på wow-faktorn? Du förtjänar det.

Skålar

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

Vilken skål är bäst?

Välj den perfekta skålen genom att tänka på:

  • Är det din huvud- eller extraskål? Vissa människor gillar att ha en extra skål för att snabba på förberedelserna och recept snabbt
  • Vill du ha en med handtag? Du kan hitta en mixerskål med ett ergonomiskt handtag som är enklare att använda
  • Kommer du att hälla med den? En pip hjälper dig att hälla ut sås, smet eller vinägrett – eller tappa ur överflödig vätska
  • Kommer du att ställa skålen i frysen eller värma upp den? Välj en keramikskål som är säker att använda på låga och höga temperaturer
  • Behöver du måttmarkeringar? Mixerskålen kan också fungera som en måttkanna om den har måttmarkeringar

 

Cream stand mixer with ceramic mixing bowl

Mixerskålar med stil

Black mixer with ceramic bowl in horizontal stripes pattern

Matcha din personlighet

Vi erbjuder dig en rad diskreta och djärva modeller, inklusive klassiska utseenden, de som inspirerats av naturen och de som har slående geometriska mönster.
Red mixer with glass ceramic bowl

Praktisk att använda

Du kanske vill ha en skål i glas för att se innehållet. Eller varför inte välja en modell i snygg keramik med en tidlös och tålig design i rostfritt stål?
Ceramic mixing bowl with handle

Valet är ditt

Vissa av skålarna har handtag, hällpipar och lock så att blandningarna skyddas.

Tillräckligt snygg för att använda och beundra

Våra mixerskålar är både snygga och praktiska. Placera din favoritskål på matbordet eller picknickfilten med en stor sallad. Om du får ett lock till mixerskålen från KitchenAid kan du använda den för förvaring, för att hålla dina ingredienser och skapelser säkra till senare.

Silver mixer with paddle attachment and radiant copper mixing bowl

Mixerskålar: inte bara för bakning

Har du ett barndomsminne av att slicka skålar och njuta av kaksmetsrester? Naturligtvis! Det finns så många olika användningsområden för våra mångsidiga skålar och köksmaskiner förutom att baka. Med alla dessa högkvalitativa skålar kan du mosa potatis, göra sorbet och glass, knåda bröd eller pastadeg och mycket mer.

Cake mixture in a mixing bowl

Storleken är viktig för skålen

Många av våra skålar kan användas med mindre eller större köksmaskinsmodeller, så kom ihåg att kontrollera detaljerna för varje produkt. Glöm inte att det är bättre att ha en större, djupare skål än du verkligen behöver för att minimera stänk när du mixar, slungar eller vispar.

Black red and cream mixers with different sizes mixing bowls

Upp till 8 muffins

Den minsta mixerskålen är 3 l, och avsedd för små jobb som att vispa ägg i köksmaskinen på 4,3 l eller 4,8 l. Sedan är skålarna på 3,3 l avsedda för att passa köksmaskinerna på 3,3 l.
Medium-sized mixing bowl on tilt-head mixer with dough hook making bread

Upp till 16 muffins

De medelstora skålarna är skålarna på 4,7 och 4,8 l. Alla dessa passar både våra köksmaskiner med fällbart drivhuvud på 4,3 l och 4,8 l. Du kan bearbeta upp till 1 kg vetemjöl och 12 äggvitor.
Large stainless steel mixing bowl on mixer with dough hook kneading dough

Upp till 24 muffins

Vår största skål! Den enorma på 6,9 l. Den är särskilt utformad för våra kraftiga köksmaskiner med hävarm för att skapa mycket stora mängder – upp till 8 bröd eller 16 pizzor.

Skålar som är tillräckligt hårda för alla livets utmaningar

Du kommer att använda din mixerskål oräkneliga gånger. År efter år och till och med en livstid. Därför ser vi till att materialet klarar stötar, repor och extrema temperaturer.

Är mixerskålarna i rostfritt stål bra?

Vi älskar skålarna i rostfritt stål som den ursprungliga KitchenAid-mixerskålen. De är de mest hållbara skålarna och en designklassiker. De är reptåliga och fläcktåliga och du kan du lita på att de inte behåller lukt, rost eller bucklor.
 
Men du kanske vill ha ett alternativ. Det finns dekorativa mixerskålar, glad keramik och hållbara skålar i glas så att du ser ingredienserna. Det är en smaksak.

Black mixer with stainless steel mixing bowl making beetroot dip

Hur skålen fungerar med köksmaskinen

Mixerskålen hålls stadigt på plats i köksmaskinen från KitchenAid. Om du har en modell med fällbart drivhuvud fästs skålen på basenheten med en vridlåsrörelse och om du har en modell med hävarm fästs skålen på armarna. Det innebär att den inte rör sig när du arbetar.
 
Skålen har en form och storlek som stöder köksmaskinens rörelsemönster. Så vispen, degkroken och trådvispen blandar alla ingredienser snabbt och effektivt.

Glass mixing bowl on stand mixer with dough hook

Keramiska skålar för varma och kalla temperaturer

Vi har sett till att våra mixerskålar är både tåliga och vackra. De kan alla diskas i diskmaskin för enkel rengöring. Våra keramiska KitchenAid-skålar är dessutom fryssäkra, mikrovågssäkra och ugnssäkra, så att du kan mjuka upp smör, värma choklad, koka en vaniljsås och härda eller kyla ingredienser i en och samma skål. Du behöver inte oroa dig för sprickor eller expansion. De är lättare och starkare än andra keramikskålar och de är tillverkade av keramik och titanförstärkta.

White mixing bowl in the oven

Glasskålar är genomskinliga, bekväma och praktiska

Du behöver inte alltid en mätkanna om du har en mixerskål i glas till hands. Med mängdmarkeringarna kan du mäta direkt i skålen och sedan titta på dina framsteg medan du arbetar. Elegant och tuff. Du kan använda våra glasskålar i mikrovågsugnen för att temperera choklad, smälta smör, eller lagra blandningar i frysen, säkert skyddade av silikonlocket.

Glass bowl

Blanda och grädda i brödskålen

Du kan blanda, knåda, jäsa och grädda i den här skålen. Fäst den i köksmaskinen och knåda. Låt degen ligga kvar i skålen för att jäsa och ställ den sedan i ugnen. Locket håller kvar ångan vid gräddningen, och keramikskålen ger jämn värme, vilket ger ditt bröd en läcker gyllene skorpa och grundlig gräddning. Eftersom det är säkert att ställa den i frysen och mikrovågsugnen kan du använda den för alla typer av blandningar och gräddning.

Kneading dough using stand mixer and bread bowl with baking lid

Enkelt att rengöra mixerskålen

Samtidigt som det är roligt att vara kreativ tar det alltid tid att hålla ordning. Därför kan våra mixerskålar diskas i diskmaskin. Du kan ställa dem i diskmaskinens övre ställ när du är klar. Alternativt kan de diskas för hand i varmt vatten med milt diskmedel. Alla KitchenAid-skålar är gjorda för att klara daglig användning, så de står emot fläckar och sprickbildning under många år framöver.

White mixing bowl in a dishwasher

Välj din mixerskål

Unna dig en skål som har allt du behöver och ser fantastisk ut i köket också.

White ceramic mixing bowl in black horizontal stripes

Horizontal stripes

Keramikskål med klassiskt utseende
HANDLA NU
Frosted glass mixing bowl

Skål i frostat glas

Elegant med markeringar för ingrediensmängd
HANDLA NU
Quilted stainless steel mixing bowl

Rostfritt stål med rutmönster

Handgjorda för ett elegant utseende
HANDLA NU

Öka din kreativitet med KitchenAid-tillbehör

All mixer accessories

Alla tillbehör till köksmaskiner

Utöka din repertoar genom att montera allt från en pastavals till en matberedare eller en vacker ny skål.
SÖK NU
Exciting mixer attachments

Spännande delar till köksmaskinen

Söt, aptitlig ... trendig eller traditionell? Alla maträtter står på menyn med en KitchenAid-del. Du kan mala, tärna, strimla, rulla, stoppa och mycket mer!
SÖK NU
Replacement mixer parts

Reservdelar till köksmaskinen

Växla mellan visp, flatblandare eller degkrok på köksmaskinen. Alla finns tillgängliga i olika varianter som non-stick-beläggning.
SÖK NU
Personalized stand mixer with mixing bowl

Gör köksmaskinen unik!

Skräddarsy den i tre steg: välj din favoritfärg, lägg till ännu mer personlighet genom att välja en extra skål som matchar och lägg till gravyr.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.