Hem>Tillbehör>Skålar> KERAMIKSKÅL 4,7 L - DEW DROP 5KSM2CB5TDD
KERAMIKSKÅL 4,7 L - DEW DROP 5KSM2CB5TDD
kr 1.199,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM2CB5TDD - 859711639810

Temperaturbeständig* keramikskål i Dew Drop för köksmaskiner 4,3- eller 4,8 l.

kr 1.199,00
Inklusive moms
Leverans senast torsdag 17 november 2022

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Keramikskålen är en frisk fläkt

KitchenAids keramikskål Dew Drop (5KSM2CB5PPY) är en skål med struktur som symboliserar en känsla av optimism och nytänkande. Den är lika tålig som den verkar med praktisk hällpip och handtag. Använd den med köksmaskinen och ställ den sedan i kylskåpet eller ugnen beroende på vad du håller på med.

Varmt till kallt: hanterar alla temperaturer

Den här lilla skönheten utmärker sig under alla förhållanden och lever upp till förväntningarna. Keramikskålen kan hantera många olika temperaturer – från ugnens eller mikrovågens värme till frysens extrema kyla. Mjuka upp smör, temperera choklad eller frys glass och ställ den sedan helt enkelt i diskmaskinen för en snabb rengöring.

Tålig titanförstärkt keramik

Dew Drop-skålen är förstärkt med titan och är så tålig att den kommer att hålla i många år och levereras med en imponerande 5-årig kantstötsgaranti. Du behöver inte oroa dig för kantstötning, sprickor, glasyrsprickor eller fläckar. Den icke-porösa keramikskålen absorberar inte lukter, smaker eller bakterier från mat.

Passar till din köksmaskin 4,3- eller 4,8 l med fällbart drivhuvud

Ge din köksmaskin 4,3- eller 4,8 l med fällbart drivhuvud en mjuk och sofistikerad makeover som den förtjänar. Den nya keramikskålen rymmer generösa 4,7 l och är utformad för att passa perfekt till våra köksmaskiner med fällbart drivhuvud. Dess medelstora storlek är idealisk när du vill experimentera med nya recept och vispa upp små till stora blandningar. Fortsätt, gör något nytt.

Minimera spill med hällpipen

Nu kan du flytta din smet eller blandning från skål till en plåt utan att spilla en droppe! Dew Drop-skålens praktiska handtag och perfekta pip minimerar allt spill. Inga fler nedstänkta bänkar eller klibbiga kök. Där har vi det!

KERAMIKSKÅL 4,7 L - DEW DROP 5KSM2CB5TDD

Keramikskål – Dew Drop (5KSM2CB5TDD) är en ogenomskinlig mjuk skål i grönt med en strukturerad finish som låter dig anpassa din köksmaskin 4,3- eller 4,8 l med fällbart drivhuvud. Den är ugns*-, frys- och mikrovågssäker så att du kan smälta smör, temperera choklad när du bakar och lagar mat – eller lägga dina rätter i frysen för att kylas av eller förvaras till senare. Skålen är tillverkad av titanförstärkt keramik, vilket gör den starkare än andra keramikskålar. Du behöver inte oroa dig för kantstötning, sprickor, glasyrsprickor eller fläckar. Den har en praktisk hällpip och ett bekvämt handtag. *Upp till 240°C

Dokument och registrering

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.