Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Skålar>MIXERSKÅL 3,3 L I GLAS

MIXERSKÅL 3,3 L I GLAS

5KSM35GB

2 års garanti

Mixerskål i glas med praktisk mängdmarkering, lock och pip. För miniköksmaskin 3,3 l.

kr 1 099,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Miniskål i glas med hällpip och lock

Med den här glasskålen till din 3,3 liters-köksmaskin kan du göra mer än att blanda. Du kan mäta upp ingredienser, hälla utan att spilla och med hjälp av locket förvara dina blandningar till senare.

Kapacitet på 3,3 l

Glasskål

Hällpip

Handtag

Silikonlock

Tål maskindisk

Fryssäker

Mikrovågsugnssäker

Vad finns i förpackningen?

Glasskålen till 3,3 liters-miniköksmaskinen levereras med ett lock för att kunna förvara blandningar till senare eller använda skålen till degjäsning.

3,3 liters-skål i glas som är till maximal hjälp

KitchenAids glasskål på 3,3 liter (5KSM35GB) har en ren och klar finish och klarar en mängd olika uppgifter. Volymmarkeringarna på sidan av skålen hjälper till med exakta mätningar, handtaget och hällpipen gör det enkelt att lyfta, blanda och hälla upp.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid with avocado

Glas som klarar av både varmt och kallt

Med den här skålen klarar du allt, oavsett om du ska frysa hemgjord glass eller mjuka upp smör i mikrovågsugnen eftersom den är temperaturtålig. Glasskålen tål även maskindisk, vilket gör rengöringen snabb och enkel. Du är med andra ord redo för nästa köksäventyr på nolltid.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cookie dough

Se exakt vad som händer

Bakning kräver precision och med den här kristallklara skålen ser du exakt vad som pågår i den när den används. Du kan se när smeten eller degen är färdigblandad, och kan enkelt få ett lätt och luftigt resultat varje gång. Det är ett nöje att följa processens gång. Vad kommer du att göra härnäst?

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing red fruit cream

Tillverkad för miniköksmaskiner med fällbart drivhuvud

KitchenAids 3,3 liters-glasskål passar till din miniköksmaskin med fällbart drivhuvud. Den är perfekt för att snabbt få ihop dina mindre blandningar på upp till 3,3 liter. Den är liten, men naggande god!

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cake filling

Lätt att mäta upp, blanda och hälla

De praktiska volymmärkningarna på sidan av skålen gör att det aldrig har varit så enkelt att mäta upp ingredienser. När du har blandat klart med köksmaskinen överför du enkelt blandningen med hjälp av hällpipen och det bekväma handtaget till långpannan eller bakformen och håller kladdet till ett minimum.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid bowl and lid

Silikonlocket håller dina ingredienser fräscha

Den här miniglasskålen från KitchenAid kommer med ett silikonlock som håller dina blandningar fräscha. Oavsett om du gör en extra sats smet eller jäser degen till perfektion så håller locket saker och ting fräscht och smakrikt medan du väntar. 

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?